返回列表 回復 發帖

回復第 2894 帖由 chu553358 所發的帖子

無野啦
born to die

回復第 2889 帖由 YUYUME 所發的帖子

歡迎加入火焰幫 ^^
點稱呼呢?
原帖由 h2o 於 2007-7-28 11:16 PM 發表。
但係.............. 連我都未見過.....................唔通我失憶
我都話好似無啦
阿妹 唔好吓我地呀:ono
※火鳳起舞 領導群雄※
火焰幫--幫主
原帖由 YUYUME 於 2007-7-28 11:17 PM 發表。
無野啦
實有野既 遘呢聽聽
※火鳳起舞 領導群雄※
火焰幫--幫主
原帖由 h2o 於 2007-7-28 11:02 PM 發表。
waaaaaa 好似好好味咁喎
其實lux妹你有冇諗過開一間餅店呢??

無諗過!因為我只會整比我D至愛食!
~~ 亞妹   逢一、三、五           休息
                  二、四、六           放假
                 星期日及公眾假期   謝絕探訪 ~~
原帖由 chu553358 於 2007-7-28 11:17 PM 發表。

我都話好似無啦
阿妹 唔好吓我地呀:ono
幫主比個天我做膽、我都唔會 你。我只會大你者!

回復第 2900 帖由 lux1261 所發的帖子

阿lux妹呢句真岩聽
原帖由 lux1261 於 2007-7-28 11:23 PM 發表。

幫主比個天我做膽、我都唔會蝦 你。我只會大你者!
妳唔會左啦 我既意思係想遘嚇:ono
唔係蝦 啱啱手快 打左吓呢個字
※火鳳起舞 領導群雄※
火焰幫--幫主
原帖由 chu553358 於 2007-7-28 11:03 PM 發表。

我未見過既
送比幫主和Yuyume!
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

回復第 2904 帖由 lux1261 所發的帖子

多左一塊.......不如等我食左佢啦
hallo!大家好!:014: :014:
开心就是人生最好的幸福
原帖由 lux1261 於 2007-7-28 11:27 PM 發表。

送比幫主和Yuyume!
咩意思
※火鳳起舞 領導群雄※
火焰幫--幫主

回復第 2906 帖由 terenceng 所發的帖子

hi terenceng =)
原帖由 h2o 於 2007-7-28 11:34 PM 發表。
多左一塊.......不如等我食左佢啦
你唔好食啦 你都係食班激好啦
※火鳳起舞 領導群雄※
火焰幫--幫主
原帖由 terenceng 於 2007-7-28 11:38 PM 發表。
hallo!大家好!:014: :014:
你好 好少見:014:
※火鳳起舞 領導群雄※
火焰幫--幫主