返回列表 回復 發帖

回復第 2873 帖由 lux1261 所發的帖子

waaaaaa 好似好好味咁喎
其實lux妹你有冇諗過開一間餅店呢??
原帖由 h2o 於 2007-7-28 10:59 PM 發表。
放假有冇諗住去邊度玩?
已經去左澳門:014:
※火鳳起舞 領導群雄※
火焰幫--幫主
原帖由 boy321 於 2007-7-28 10:56 PM 發表。
開工。。88
大哥咪走!
~~ 亞妹   逢一、三、五           休息
                  二、四、六           放假
                 星期日及公眾假期   謝絕探訪 ~~
原帖由 lux1261 於 2007-7-28 10:59 PM 發表。

有整過!
比水哥哥和大哥食!
我未見過既
※火鳳起舞 領導群雄※
火焰幫--幫主

回復第 2872 帖由 boy321 所發的帖子

88.........
原帖由 YUYUME 於 2007-7-28 11:02 PM 發表。
呵呵
yu yu 加入左呢度
開唔開心呀:014:
※火鳳起舞 領導群雄※
火焰幫--幫主

回復第 2882 帖由 chu553358 所發的帖子

$$$澳門賭王$$$ <-----------
原帖由 chu553358 於 2007-7-28 11:00 PM 發表。

妳工作咁忙都肯花咁多時間去整野:014:
真係服左你
每一個人的減壓方法都唔同、
最近我就餅神上身。哈哈!

幾有用架!起瑪連你地都開心埋一份!

回復第 2886 帖由 chu553358 所發的帖子

55多得你姐
born to die
原帖由 chu553358 於 2007-7-28 11:03 PM 發表。

我未見過既
水哥哥請你話比幫主知拉!
響<<海外生活版>>定係<<吹水家族>>呢?

回復第 2888 帖由 lux1261 所發的帖子

講的好 ^^
有好野一定要同大家分享
??? h2o ? 2007-7-28 11:07 PM ???
係呀 返去同何生玩下
※火鳳起舞 領導群雄※
火焰幫--幫主
原帖由 lux1261 於 2007-7-28 11:08 PM 發表。

每一個人的減壓方法都唔同、
最近我就餅神上身。哈哈!

幾有用架!起瑪連你地都開心埋一份!
你個方法都幾特別
※火鳳起舞 領導群雄※
火焰幫--幫主
原帖由 YUYUME 於 2007-7-28 11:11 PM 發表。
55多得你姐
又關我事 咁即係點姐
※火鳳起舞 領導群雄※
火焰幫--幫主

回復第 2890 帖由 lux1261 所發的帖子

但係.............. 連我都未見過.....................唔通我失憶