返回列表 回復 發帖
原帖由 echobe 於 2007-7-28 06:39 AM 發表。
今日冇乜野食呀~~~~:014:
Muffins香蕉味!
~~ 亞妹   逢一、三、五           休息
                  二、四、六           放假
                 星期日及公眾假期   謝絕探訪 ~~
原帖由 lux1261 於 2007-7-28 06:55 發表。

Muffins香蕉味!
正喎~~
我鐘意食 muffin
double choco 正~~

你知唔知 muffin 既中文係咩呢~~
原帖由 echobe 於 2007-7-28 06:39 AM 發表。
今日冇乜野食呀~~~~:014:
我整左香蕉Muffin。
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
原帖由 echobe 於 2007-7-28 06:58 AM 發表。

正喎~~
我鐘意食 muffin
double choco 正~~

你知唔知 muffin 既中文係咩呢~~
整左朱古力味就映相比你睇!等我!

係尼真係叫乜呢?唔知喎?
原帖由 lux1261 於 2007-7-28 07:08 發表。

整左朱古力味就映相比你睇!等我!

係尼真係叫乜呢?唔知喎?
係呀~~
呢樣野我真係唔知
由細到大都叫 muffin muffin
佢中文叫咩呢~~~
hahahahaha
scone 叫鬆餅
佢係咩??
我想食。。
原帖由 echobe 於 2007-7-28 07:12 AM 發表。

係呀~~
呢樣野我真係唔知
由細到大都叫 muffin muffin
佢中文叫咩呢~~~
hahahahaha
scone 叫鬆餅
佢係咩??
上網查下先!
原帖由 boy321 於 2007-7-28 07:15 AM 發表。
我想食。。
大哥要食乜?
查到拿叫做""瑪芬""(又譯瑪芬麵包或英式小松糕),

回復第 2795 帖由 echobe 所發的帖子

春麗。。
我都想食 呀。。
迪士尼樂園歡迎你
原帖由 lux1261 於 2007-7-28 07:24 發表。
查到拿叫做""瑪芬""(又譯瑪芬麵包或英式小松糕),
hahahahah
照釋~~
原帖由 boy321 於 2007-7-28 07:26 發表。
春麗。。
我用左呢個髮形好耐喎....
叫 muffin 做 蛋糕仔 咪得囉

E 度開會既地方吾錯破﹐有野食既 。。
迪士尼樂園歡迎你