返回列表 回復 發帖
原帖由 BeckyWoon 於 2007-7-27 03:07 PM 發表。

哈哈!!近来都没那么早上线,上线后你们也不在线了
听我姐姐说她有打算和她同事去英国工作,她同事有朋友在那边,
还说那边非常容易找到工作,是真的吗?? ...
我想现在应该比较难吧...
其实这个很难说,要找工作是可以找到的。
不过我听说现在英国不容易进来。。
原帖由 boy321 於 2007-7-27 09:58 PM 發表。

我想现在应该比较难吧...
其实这个很难说,要找工作是可以找到的。
不过我听说现在英国不容易进来。。
姐姐同事告訴她現在有得申請去英國無論讀書或工作,都能在那邊呆兩年,而且一定能夠進到呢!!但只是限於30以下哦!!
你在那邊從事什麽行業??
原帖由 BeckyWoon 於 2007-7-27 10:09 PM 發表。

姐姐同事告訴她現在有得申請去英國無論讀書或工作,都能在那邊呆兩年,而且一定能夠進到呢!!但只是限於30以下哦!!
你在那邊從事什麽行業?? ...
""都能在那邊呆兩年"":ono
有乜用?
~~ 亞妹   逢一、三、五           休息
                  二、四、六           放假
                 星期日及公眾假期   謝絕探訪 ~~
各位,提醒大家請唔好再係度惡意灌水。。
Ting...Dong....
迪士尼樂園歡迎你
原帖由 bourget 於 2007-7-27 10:23 PM 發表。
Ting...Dong....
DONG你頭。。
ju ju 咁早啊。。
hi ! :014:

咩灌水呀 ﹖﹖
迪士尼樂園歡迎你
原帖由 bourget 於 2007-7-27 10:36 PM 發表。
hi ! :014:

咩灌水呀 ﹖﹖
盡量係度唔好净係放上Smilie。。:014:
原帖由 bourget 於 2007-7-27 10:49 PM 發表。
:ono :ono
唔怕啦,你功勳咁多有排扣。。。
如再有發現惡意灌水,例必嚴懲 !!
aaaaaarrrrrrr
點解蝦我  
迪士尼樂園歡迎你
原帖由 boy321 於 2007-7-27 10:52 PM 發表。 

唔怕啦,你功勳咁多有排扣。。。
最衰係你呀。。。5555555
我被扣左十分呀 ﹗﹗﹗:ono
迪士尼樂園歡迎你
??? dororo ? 2007-7-27 11:10 PM ??? 
boyboy 最中意用 smilies ..沸你先 ﹗
迪士尼樂園歡迎你
原帖由 dororo 於 2007-7-27 11:10 PM 發表。
如再有發現惡意灌水,例必嚴懲 !!
岩聽!
尼度係~~~火焰幫會議室~~~ 係開會既地方!
~~ 亞妹   逢一、三、五           休息
                  二、四、六           放假
                 星期日及公眾假期   謝絕探訪 ~~
今日冇乜野食呀~~~~:014: