返回列表 回復 發帖
原帖由 ed_teck 於 2006-8-4 05:26 PM 發表
超人leh?? 飞走左?
岩岩睇完電視黎..

原帖由 dororo 於 2006-8-4 05:28 PM 發表

吾la
我跟你:lol
成員表(不斷更新)
ed_teck-------------有錢爺爺(較賭搵錢)
dororo---------------daddy(深愛忌廉妹 )
忌廉妹-------------- mommy(深愛dororo)
echobe --------------大女(好乖)
星明月日朗--------大女老公(努力搵錢)
泰利26---------------B仔(幾乖)
livywong-------------細b仔(爛玩唔黐家)
HIDE -----------------細細b(成日流血)
allornothing833-----管家(神秘)
Elber----------------- 賓仔(失蹤)
andone--------------保母(吾識打中文)
nycboyz ------------室內設計(做埋裝修)
超人-----------------保鏢(全家ge安全較你la)
原帖由 dororo 於 2006-8-4 05:28 PM 發表

吾la
吾知前世做错左么事。。
有gam ge 子。。 hai.... :L
原帖由 超人 於 2006-8-4 05:28 PM 發表

岩岩睇完電視黎..
麗奈 :$
原帖由 dororo 於 2006-8-4 05:30 PM 發表
成員表(不斷更新)
ed_teck-------------有錢爺爺(較賭搵錢)
dororo---------------daddy(深愛忌廉妹 )
忌廉妹-------------- mommy(深愛dororo)
echobe --------------大女(好乖 ...
係靠,唔係較[-X
supermen return.. kakaka... ;P
原帖由 泰利26 於 2006-8-4 05:30 PM 發表

你想點啊.;))

原帖由 泰利26 於 2006-8-4 05:31 PM 發表

係靠,唔係較[-X
係wo~
原帖由 泰利26 於 2006-8-4 05:30 PM 發表

個名咁熟
原帖由 ed_teck 於 2006-8-4 05:30 PM 發表

吾知前世做错左么事。。
有gam ge 子。。 hai.... :L
係la;P
原帖由 dororo 於 2006-8-4 05:34 PM 發表

個名咁熟
佢咪就係m娘嫁其中一個成員lo.

姐係我頭像個個..

原帖由 超人 於 2006-8-4 05:38 PM 發表

佢咪就係m娘嫁其中一個成員lo.

姐係我頭像個個..
哦~~
原帖由 超人 於 2006-8-4 05:32 PM 發表

你想點啊.;))
仲乜換走澤宄 ga:D