返回列表 回復 發帖
原帖由 boy321 於 2007-7-24 07:27 發表。

大馬最高温都去到40度。。。你話死唔死
HAHAHAAHHAHA
LAST YEAR NEW YEAR DAY
42 度喎~~
係好熱好熱好熱
我諗放個旦係出面一陣就熟
D 鳥有冇見過佢地唔係樹上企
訓曬係樹下面呢..... (好似死曬咁)
原帖由 lux1261 於 2007-7-24 07:31 發表。

仲未熱死!不過做死拿!
新工好忙???
原帖由 lux1261 於 2007-7-24 07:30 AM 發表。

你唔好死!
你帮我超渡。。。:ono (大吉利是)
原帖由 echobe 於 2007-7-24 07:33 AM 發表。

HAHAHAAHHAHA
LAST YEAR NEW YEAR DAY
42 度喎~~
係好熱好熱好熱
我諗放個旦係出面一陣就熟
D 鳥有冇見過佢地唔係樹上企
訓曬係樹下面呢..... (好似死曬咁) ...
有冇咁誇啊。。。
都唔明點解有 "New!穿幫鏡頭逐個捉" 區??
都冇乜穿幫野post

原帖由 boy321 於 2007-7-24 07:30 AM 發表。

今晚食自己。。
唔駛食自己!
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
~~ 亞妹   逢一、三、五           休息
                  二、四、六           放假
                 星期日及公眾假期   謝絕探訪 ~~
原帖由 woofy 於 2007-7-24 07:39 AM 發表。
都冇乜穿幫野post
有d都唔知係咪真既
原帖由 echobe 於 2007-7-24 07:34 AM 發表。

新工好忙???
係呀!最慘係一曰來回2次合共用左4粒鍾。:ono
想轉工、可能去Quick見工!
原帖由 lux1261 於 2007-7-24 07:40 AM 發表。

唔駛食自己!
:ono 係咪上個星期ga。。
原帖由 boy321 於 2007-7-24 07:38 發表。

有冇咁誇啊。。。
係呀~~~
係真架~~~
因為係吹熱風
係屋裏面都要 CLOSE ALL THE WINDOWS
(冇冷氣都要)
原帖由 woofy 於 2007-7-24 07:39 發表。
都冇乜穿幫野post
呢 D 野要儲....
原帖由 woofy 於 2007-7-24 07:39 AM 發表。
都冇乜穿幫野post
有好多野我地都唔知點解????
原帖由 lux1261 於 2007-7-24 07:40 發表。

唔駛食自己!
今次整一大個
唔整小旦糕~~
原帖由 lux1261 於 2007-7-24 07:43 發表。

係呀!最慘係一曰來回2次合共用左4粒鍾。:ono
想轉工、可能去Quick見工!
下...點解要來回兩次.....:ono
原帖由 echobe 於 2007-7-24 07:43 AM 發表。

係呀~~~
係真架~~~
因為係吹熱風
係屋裏面都要 CLOSE ALL THE WINDOWS
(冇冷氣都要)
關晒窗咪仲熱:ono