返回列表 回復 發帖
84就是传说中苦苦等待遇上奶油妹的人
條骨都無佐lu
.... 咁我你屋... 奶油姐..

邊個係 84 呀..
roberton888 發表於 2011-3-9 11:11 PM
莫非你想。。。
莫非你想。。。
cck_my 發表於 2011-3-9 11:15 PM
打錯字... 應該係.. 等你喔... 奶油姐..
打錯字... 應該係.. 等你喔... 奶油姐..
roberton888 發表於 2011-3-9 11:16 PM
人地84等到肝肠寸断都等唔到,你慢慢等
人地84等到肝肠寸断都等唔到,你慢慢等
cck_my 發表於 2011-3-9 11:23 PM
原來係一個.... 悲壯架愛情故事.. 我一定要睇..... 到個結局為止..  
84就是alex84,他也是gwei5163的好朋友。。。。但是他们两个很久没上来吹水了。。。。
84就是alex84,他也是gwei5163的好朋友。。。。但是他们两个很久没上来吹水了。。。。
icy97 發表於 2011-3-9 11:28 PM
icy 貓貓... 你都識好多人喎... 你介紹我識啦.. 好無..
我都是玩虚拟股市认识他们的。。。。
我都是玩虚拟股市认识他们的。。。。
icy97 發表於 2011-3-9 11:33 PM
乜你地以前咁多野坃... 我地而家... 乜都無..
我也很想有回。。。。那大家就可以一起玩了。。。。
乜你地以前咁多野坃... 我地而家... 乜都無..
roberton888 發表於 2011-3-9 11:34 PM
玩股票會另到你日夜顛倒架。。。。。。
不是因為寂寞才想你    只是因為想你才寂寞
好呀... 係呢 ICY 你D 錢都係個陣 WIN 架..
閃一下
外星貓E生
晴晴姐... 貓醫生你地好..
他们都有派钱叫人帮忙推股的。。。。我那时就拼命打工咯。。。。