返回列表 回復 發帖
係呀.. 唔好得罪佢呀... 佢仲有爆力傾向... ... 最鐘意一個 post 鍚人三腳...
roberton888 發表於 2011-3-9 01:43 PM
你又講緊邊個呀
畸形人類研究科
你又講緊邊個呀
go2david 發表於 2011-3-9 01:45 PM
無呀.. .我個句都無 subject... 你唔好咁敏感啦...
係呀.. 唔好得罪佢呀... 佢仲有爆力傾向... ... 最鐘意一個 post 鍚人三腳...
roberton888 發表於 2011-3-9 01:43 PM
晴晴啱啱見識過啦。。。。
不是因為寂寞才想你    只是因為想你才寂寞
你又講緊邊個呀
go2david 發表於 2011-3-9 01:45 PM
杯弓蛇影
杯弓蛇影
真爱难求 發表於 2011-3-9 01:49 PM
晴晴姐姐.............
畸形人類研究科
晴晴姐姐.............
go2david 發表於 2011-3-9 01:52 PM
咩事啊david仔。。。。
今日DAVID中意出刀
條骨都無佐lu
咩事啊david仔。。。。
真爱难求 發表於 2011-3-9 01:53 PM
晴晴姐姐.. 佢一係鐘意出刀... 唔係就出腳...
晴晴姐姐.. 佢一係鐘意出刀... 唔係就出腳...
roberton888 發表於 2011-3-9 01:56 PM
你晚上冇睇“女拳”咩。。。。
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
你晚上冇睇“女拳”咩。。。。1304710
真爱难求 發表於 2011-3-9 02:00 PM
無呀... 我鐘意係tvb admin 到dl 黎睇架..
無呀... 我鐘意係tvb admin 到dl 黎睇架..
roberton888 發表於 2011-3-9 02:01 PM
點解有直播唔睇,我系大馬就話要DL啫
直播果阵佢挂住吹水,呃辉哥钱
條骨都無佐lu
真有其事
直播果阵佢挂住吹水,呃辉哥钱
lhy92725 發表於 2011-3-9 02:06 PM
你... 你... 你.... 唔好亂講呀... 我點敢咁做...
佢地答应辉哥每日冲几多帖就要辉哥比钱咯
條骨都無佐lu