返回列表 回復 發帖
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-11-16 01:12 PM 發表

那你多親朋戚友ma?那樣也有好多紅包!
不好意思kitty 姐姐要給你紅包才對。。 沒得拿啦﹗
幸福ღ国度
原帖由 真爱难求 於 2008-11-16 01:15 PM 發表

部脑有点问题,近排会少上来....
你要多点睇铺呀!!唔好褂着追女仔喔!!
我都無追女仔 你咁樣諗我!~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~TO BE OR NOT TO BE~~~
原帖由 kitty@08 於 2008-11-16 01:12 PM 發表

嗨﹗真愛kitty 在和  ricky 吹水。你好嗎﹖
還好啦!!有點累咯!今天好忙!!
不是因為寂寞才想你    只是因為想你才寂寞
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-11-16 01:15 PM 發表

我也有"男人最痛"啊!(許志安)
說來聽聽看嘛﹗
幸福ღ国度
原帖由 kitty@08 於 2008-11-16 01:15 PM 發表

不好意思kitty 姐姐要給你紅包才對。。 沒得拿啦﹗
莫非你already?...... save埋一次過俾我啦!
原帖由 真爱难求 於 2008-11-16 01:17 PM 發表

弟弟幫你"dup"骨! :015:
原帖由 真爱难求 於 2008-11-16 01:17 PM 發表

你要 take care loh..不要忙壞身子了。
幸福ღ国度
原帖由 kitty@08 於 2008-11-16 01:17 PM 發表

說來聽聽看嘛﹗
我不懂放歌......
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-11-16 01:16 PM 發表

我都無追女仔 你咁樣諗我!~~~~~~~~~~~~~~~~~~
kitty 都覺得你有。
幸福ღ国度
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-11-16 01:18 PM 發表

莫非你already?...... save埋一次過俾我啦!
和我拿紅包。。你來我家拜年先。。呵呵呵
幸福ღ国度
原帖由 kitty@08 於 2008-11-16 01:20 PM 發表

kitty 都覺得你有。
點解你會覺得me有呢? 我有溝過你ma?
原帖由 kitty@08 於 2008-11-16 01:21 PM 發表

和我拿紅包。。你來我家拜年先。。呵呵呵
等我到來~~~remember save埋一次過俾我wo!
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-11-16 01:19 PM 發表

我不懂放歌......
男人最痛等下放給你。
幸福ღ国度
原帖由 kitty@08 於 2008-11-16 01:24 PM 發表

男人最痛等下放給你。
放埋给真愛聽啦!
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-11-16 01:23 PM 發表

點解你會覺得me有呢? 我有溝過你ma?
莫非你真的想追kitty
不是因為寂寞才想你    只是因為想你才寂寞