返回列表 回復 發帖
我都帶d生果同埋支红酒黎:014:
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

評分次數

• chu553358

原帖由 echobe 於 2007-7-18 07:24 AM 發表。

我呢邊天氣凍
最好食火鍋~~
又快又方便又暖~~
正呀~~~
Yummy yummy!!
天氣凍
you live in Australia?

原帖由 echobe 於 2007-7-18 07:24 AM 發表。

我呢邊天氣凍
最好食火鍋~~
又快又方便又暖~~
正呀~~~
我呢幾日熱到死!著吊帶、短裙、涼鞋、、、
坐巴士返工又無冷氣、想死!!!!
~~ 亞妹   逢一、三、五           休息
                  二、四、六           放假
                 星期日及公眾假期   謝絕探訪 ~~
原帖由 woofy 於 2007-7-18 07:23 AM 發表。
我又彈過黎啦 :014:
歡迎:014:

回復第 1891 帖由 boy321 所發的帖子

yeah~~~
party time~~~
不過海鮮鍋好似白酒好d喎~~
原帖由 woofy 於 2007-7-18 07:28 發表。

Yummy yummy!!
天氣凍
you live in Australia?
係呀~~~
幾排凍到飛起~~
原帖由 lux1261 於 2007-7-18 07:28 AM 發表。

你架波子呢
原帖由 lux1261 於 2007-7-18 07:28 發表。

oh~~
so sexy~~~
原帖由 echobe 於 2007-7-18 07:30 AM 發表。
yeah~~~
party time~~~
不過海鮮鍋好似白酒好d喎~~
白酒就買唔到。。。呢支頂住先。。。
原帖由 boy321 於 2007-7-18 07:28 AM 發表。

歡迎:014:
Bee公主個海鮮煲有紅酒生果!
甘我個牛角包咖啡都應該有杯掛?????
~~ 亞妹   逢一、三、五           休息
                  二、四、六           放假
                 星期日及公眾假期   謝絕探訪 ~~

回復第 1899 帖由 boy321 所發的帖子

乜野酒黎架?
酒精咁高
你想灌醉我地??

原帖由 lux1261 於 2007-7-18 07:35 AM 發表。

Bee公主個海鮮煲有紅酒生果!
甘我個牛角包咖啡都應該有杯掛?????
黎紧。。黎紧。。真係忙死人。。

回復第 1899 帖由 boy321 所發的帖子

勁呀~~
重正~~~

回復第 1902 帖由 boy321 所發的帖子

我 order sushi 啦! hehe

原帖由 woofy 於 2007-7-18 07:38 AM 發表。
乜野酒黎架?
酒精咁高
你想灌醉我地??
係你,唔係佢地。。。