返回列表 回復 發帖
原帖由 h2o 於 2007-7-17 08:35 PM 發表。
路過....
(好似好耐冇黎過咁既 )
自己屋企都要路過

回復第 1846 帖由 boy321 所發的帖子

咁我次次返黎屋企 個個都唔係到所以咪要走囉 :019:

回復第 1847 帖由 h2o 所發的帖子

我係度呀...
我回來了,:014: 有幾日冇返黎,
大家好嗎, 好似呢到就
黎又多一個板主喎。
火焰幫大家庭主路元帥。
有無人?
~~ 亞妹   逢一、三、五           休息
                  二、四、六           放假
                 星期日及公眾假期   謝絕探訪 ~~
下。。。冇人。。kam 我走喇 ﹗
迪士尼樂園歡迎你
原帖由 bourget 於 2007-7-18 06:00 AM 發表。
下。。。冇人。。kam 我走喇 ﹗
你想走去邊?
大哥係度:014:
我都係到。:014:
火焰幫大家庭主路元帥。
原帖由 shiucho123180 於 2007-7-18 06:31 AM 發表。
我都係到。:014:
两位好:014:
jo哥哥你去左那裹玩到今曰至反屋企?:ono

大哥蝦佬!:014:
原帖由 boy321 於 2007-7-18 06:34 發表。

两位好:014:
boy少你好,
我諗到喇,
號氣號笑萬重浪,熱血熱勝紅日光。
火焰幫大家庭主路元帥。
原帖由 lux1261 於 2007-7-18 06:38 發表。
jo哥哥你去左那裹玩到今曰至反屋企?:ono

大哥蝦佬!:014:
忘左幾日,今日返夜先得閒上黎。
火焰幫大家庭主路元帥。
原帖由 shiucho123180 於 2007-7-18 06:38 AM 發表。

boy少你好,
我諗到喇,
號氣號笑萬重浪,熱血熱勝紅日光。
乜野啊

回復第 1858 帖由 shiucho123180 所發的帖子

我明啦,林子祥