返回列表 回復 發帖
好悶。。
我睇緊歲月風云!
~~ 亞妹   逢一、三、五           休息
                  二、四、六           放假
                 星期日及公眾假期   謝絕探訪 ~~
大家好:014:
我返離啦!
冲凉先
一陣見
原帖由 totorabbit 於 2007-7-17 07:53 AM 發表。
大家好:014:
我返離啦!
冲凉先
一陣見
計時07:53
原帖由 lux1261 於 2007-7-17 07:55 AM 發表。

計時07:53
吳駛計時啦 冲完凉
睇緊自然風光貼圖比賽。
睇到第二頁.好慢仲未睇到大哥和杜哥哥。
站時喜歡~~~~~~~~~~~~~~~曙光一現
原帖由 lux1261 於 2007-7-17 08:18 AM 發表。
睇緊自然風光貼圖比賽。
睇到第二頁.好慢仲未睇到大哥和杜哥哥。
站時喜歡~~~~~~~~~~~~~~~曙光一現
妳個笑話作品排近第二
妳有冇信心 會嬴
原帖由 totorabbit 於 2007-7-17 08:27 AM 發表。

妳個笑話作品排近第二
妳有冇信心 會嬴
排第1是誰?和我差多少票?
因為我仲未投票!所以睇唔到結果!
原帖由 lux1261 於 2007-7-17 08:38 AM 發表。

排第1是誰?和我差多少票?
因為我仲未投票!所以睇唔到結果!
#1<原創比赛作品>烏鴉口                    蜃樓  5 (8.93%)
#2<原创比赛作品> 誰 醉 了 ?                       gemini338  15 (26.79%)
#3<原创比赛作品>好大好靚既公園            lux1261  12 (21.43%)
#4<原创比赛作品>警察 & 犯人 都話唔好郁啦  crystalwong  15 (26.79%)
#5<原创比赛作品>猴子                      david460  0 (0.00%)
#6<原创比赛作品>三只兔子                  nesta0013  9 (16.07%)
而家排第三:ono
唉!d人去咗邊
路過。。。。。hehe !
迪士尼樂園歡迎你
原帖由 totorabbit 於 2007-7-17 09:26 AM 發表。
唉!d人去咗邊
杜仔。。唔駛等啦

火焰幚今日東主有喜。。。
自己揾节目啦。。
幫主去左邊 ﹖﹖
如果兩日吾出現﹐ 快D廢左佢個位
迪士尼樂園歡迎你
我明天去渡假啦,8月份返.有勞各位主持大局啦:014:
路過....
(好似好耐冇黎過咁既 )