返回列表 回復 發帖
原帖由 boy321 於 2007-7-16 08:00 AM 發表。

你次次上黎都話:sleeps: 啦
乜你唔係休息星期日架咩
以前份工就休星期日、
而家呢份仲未知!
~~ 亞妹   逢一、三、五           休息
                  二、四、六           放假
                 星期日及公眾假期   謝絕探訪 ~~
原帖由 lux1261 於 2007-7-16 08:03 AM 發表。

以前份工就休星期日、
而家呢份仲未知!
未休息過
原帖由 echobe 於 2007-7-16 08:02 AM 發表。

有就好~~
不如你過黎啦~~~
hahahahhahahah
咁你要學下人啦
原帖由 boy321 於 2007-7-16 08:05 AM 發表。

未休息過
剛好一星期、
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
原帖由 lux1261 於 2007-7-16 08:08 AM 發表。

剛好一星期、
咁你聴日駛唔駛返工呀
原帖由 boy321 於 2007-7-16 08:09 AM 發表。

咁你聴日駛唔駛返工呀
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
??? lux1261 ? 2007-7-16 08:13 AM ???
你d icon係咪其他論儃架
原帖由 boy321 於 2007-7-16 08:16 AM 發表。

你d icon係咪其他論儃架
TVB NON~~~閃字創作區(Beta)
我真係要:sleeps:

致我最 的大哥。
原帖由 lux1261 於 2007-7-16 08:24 AM 發表。
我真係要:sleeps:

致我最 的大哥。
聴個電話返黎訓左覺 88
我等開會!
放工喇????
原帖由 echobe 於 2007-7-17 06:21 AM 發表。
放工喇????
係呵!你呢?
我放左工好耐。。。
原帖由 boy321 於 2007-7-17 07:11 AM 發表。
我放左工好耐。。。
恭喜你!