返回列表 回復 發帖
; j8 T* \1 L; T( x  M9 Q1 q* J

- Z: i+ n4 `" ~% N& n4 w6 Bos.tvboxnow.com咪好似周星馳咁囉.. 橋都用盡咗喇!
, j/ F$ v7 T: ~$ K# r2 u6 m& b公仔箱論壇大文細佬 發表於 2014-11-13 01:52 AM
9 ?+ k- w: M: @7 u1 o5 ?
! j( `0 t0 h, Z+ J" `. s
話時話,周星馳拍王祖藍好唔好睇呢?tvb now,tvbnow,bttvb6 ]; |( j% G2 f& t0 P
但呢兩個食腦人行埋一齊机會好似唔大,實鬧交。
  f. A3 I; d$ X- O5 w; z# Atvb now,tvbnow,bttvb
: t3 m3 n2 N0 q6 A$ B公仔箱論壇
7 r( ^- ]; m/ B公仔箱論壇TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。" _1 c7 B* i  k( F" n
lamlam賣廣告
& r6 m- Q" n2 s9 w大文細佬 發表於 2014-11-13 01:51 AM
# v( c/ W- c; w# B8 vTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。公仔箱論壇+ D0 Y1 `3 n3 X8 B4 C8 f
哈哈,上頁嗰個「多啦A夢」啫喱杯都算賣廣告架。os.tvboxnow.com  |7 Q% U% _% Z4 l
細佬,你有冇睇「多啦A夢」架?
* b" U% A' T" ]4 D" `TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
: e2 w' h. ^* V/ G" H- z) M0 @1 Bos.tvboxnow.com
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
飲完可樂(喜樂)食啫喱(拔罐)
$ z( ~/ a: V6 u. v& I; @TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
+ ^: Z" t# N; U. Ntvb now,tvbnow,bttvb2979866
0 H' Q+ l) Y/ f' l) M1 |& ]2979865
2 ?1 c& G: X" p9 q  u% s( d) d: m3 LVivienne同郭寶終於都「完事」囉。拍時就話兩分半鐘出街大約十零秒,呢段戲都唔知算好激啫。
  ]" B! o+ }' Etvb now,tvbnow,bttvb
8 Q5 `& f& k  ?5 T7 x: k8 gos.tvboxnow.com297986229798632979864tvb now,tvbnow,bttvb  U3 h0 _9 Z4 H* u/ R
我淨係覺得啲「心心」拔罐印幾靚,今集之後,啲中 ...
% L1 g! Z/ E+ l) xos.tvboxnow.comleekwoklam 發表於 2014-11-13 03:41 PM
; _2 d& D& Q0 @! d  O

2 y, L, H) L, e* a' A公仔箱論壇我覺得講小寶呢段過長有啲悶..."個人感覺".. 唔好插
0 H+ r+ b7 A& L6 |8 c* |* ~2979882
/ k9 m; `& H+ a4 s/ @  i: O哈哈,上頁嗰個「多啦A夢」啫喱杯都算賣廣告架。
0 @/ ?9 ]+ n0 \( LTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。細佬,你有冇睇「多啦A夢」架?
2 k0 N  M% A# Pos.tvboxnow.com公仔箱論壇5 c+ ^- b" g0 `% A
我睇嗰陣仲叫「叮噹」架咋,金田Sam兄你睇嗰陣係唔係都係叫「叮噹」嘅呢? ...
2 a* {/ p" ^$ ?; h# k* [leekwoklam 發表於 2014-11-13 04:06 PM
8 v9 S& f) E, i  i

8 F: j8 ~$ L- \: S+ x2 eos.tvboxnow.com我琴日啱啱睇咗段網聞... 話多啦A夢有手指架.. 啲人仲post咗啲相出嚟睇添喎!
飲完可樂(喜樂)食啫喱(拔罐)公仔箱論壇' s4 S- Z$ z  m& m& \
Vivienne同郭寶終於都「完事」囉。拍時就話兩分半鐘出街大約十零秒,呢段戲都唔知算好激啫。os.tvboxnow.com$ R  F* z9 q5 x- S# S
我淨係覺得啲「心心」拔罐印幾靚,今集之後,啲中醫師可能會應啲病人要求,轉晒用啲「心心」、「花花」甚至卡通公仔「啫喱杯」做拔罐療程啫。tvb now,tvbnow,bttvb,tv series,tv drama,movie,bt,download, C  S2 z3 B0 D6 N( C
2 m2 w5 o. g8 b8 I5 j0 l2 m( kTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
...
- z" z: O& [1 U: L; @. ^os.tvboxnow.comleekwoklam 發表於 2014-11-13 03:41 PM
% N3 m# ^. L0 C* dos.tvboxnow.com如果有`比卡超'.`叮噹'.`加菲猫' 同`Hello Kitty' 肯定吸引好多年青男女去拔罐
本帖最後由 leekwoklam 於 2014-11-14 02:32 PM 編輯 公仔箱論壇* Z! y6 ^2 z3 x8 N; P) m4 }
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。6 z3 W7 H7 b# X" f) b  P
7 q1 r- f0 ^$ ?tvb now,tvbnow,bttvb& n) j- H, D! g0 S' y" J' p2 _+ \/ c
我覺得講小寶呢段過長有啲悶..."個人感覺".. 唔好插
& B# n; a& b& k( h* N" s# @" G大文細佬 發表於 2014-11-14 01:54 AM
' l  M& w/ Z3 D3 D. t, z8 mTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。" K; B8 m+ Z5 d6 B
呢場直情失望添啦,事前啲演員仲吹到幾咁好睇同精采,我都係覺得《愛我整榴槤》好笑啲。
+ u- k9 H' @0 a4 F' m8 v: fos.tvboxnow.com公仔箱論壇3 Q$ f2 B5 ?  s
1 J/ J8 x# ~9 @+ t. j8 E+ S3 m, _tvb now,tvbnow,bttvb如果有`比卡超'.`叮噹'.`加菲猫' 同`Hello Kitty' 肯定吸引好多年青男女去拔罐
* ?1 f% t  F. g2 P: hTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。mnb1123 發表於 2014-11-14 12:24 PM
. b; r; ]( \! ]" a+ u- p* UTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。tvb now,tvbnow,bttvb  Y6 `. M) h0 E4 Y
係喎,mnb1123兄你前排都有做「拔罐療程」嗰喎,睇完嗰集之後,有冇興緻喺屋企(中醫師肯定唔會啋你)揾個「Kitty」啫哩杯自己試吓,不過好危險都係唔好搞囉。; s! Y3 d- X$ F! T$ U
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。& p) L8 K" H6 s0 r4 ^( Z; v' U8 {
0 m8 D9 `$ j  B4 m. J+ q7 q: P
喺美國唐人街做「拔罐療程」係咪好貴架,睇戲時我見啲外國人都幾buy呢類「火療」醫術咁噃。
公仔箱論壇, z- T$ o- u9 `* K/ {: ~; W
os.tvboxnow.com7 K0 v: M. J7 Y" Z, w* S
我琴日啱啱睇咗段網聞... 話多啦A夢有手指架.. 啲人仲post咗啲相出嚟睇添喎!os.tvboxnow.com+ j" N( _$ w9 x* f8 o& i
大文細佬 發表於 2014-11-14 01:56 AM
, u  S# g" g# ?: F& `" @
( E, n5 @, w- _1 p! s+ V* {係呀?' L+ t  h1 H9 {! q. Y
咁一直以嚟笑「多拉A夢」玩「包剪揼」必輸呢個傳言咪會不攻自破囉。tvb now,tvbnow,bttvb3 W" d  b% Z7 T& j" x: D

# o6 R2 W  H; T7 b另外,我覺得祖藍扮「多拉A夢」會幾神似,佢以前係咪曾經扮過嘅呢?
3 q( l+ x/ g% n% \, iTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。如果有`比卡超'.`叮噹'.`加菲猫' 同`Hello Kitty' 肯定吸引好多年青男女去拔罐
. {1 d+ f& c3 ^8 M9 tmnb1123 發表於 2014-11-14 12:24 PM
) i! @; \8 B4 z) m
tvb now,tvbnow,bttvb/ e) F* D+ W, @. y; l6 G! q
咁得意我都想試下呀
" m4 W  F) }# o7 m! N7 n1 {
; `# v6 d" j6 S, otvb now,tvbnow,bttvb係呀?
3 g6 V/ {. @1 L( X' t' O% s咁一直以嚟笑「多拉A夢」玩「包剪揼」必輸呢個傳言咪會不攻自破囉。公仔箱論壇* ^& `, j) P7 i3 D* |
! Q* u( k+ ]  S  T( O
另外,我覺得祖藍扮「多拉A夢」會幾神似,佢以前係咪曾經扮過嘅呢? ...
9 h3 N2 \, B9 Kos.tvboxnow.comleekwoklam 發表於 2014-11-14 02:59 PM
, I. G" d/ |4 R+ h6 n5 c3 F& _
2 F! c. B9 g% o: itvb now,tvbnow,bttvb祖藍同佢都係圓菇轆.. 咁得意!
( Y$ T+ B) A+ P  Z3 Stvb now,tvbnow,bttvb
7 ~  L, ]8 s! |% V( wtvb now,tvbnow,bttvb咁得意我都想試下呀) x8 w" q& m% l3 v0 }
大文細佬 發表於 2014-11-15 01:23 AM
, P* f  f% E9 S$ j* j% Ios.tvboxnow.com自己玩拔罐好危險架喎。
有高Manager參與確係特別好睇。tvb now,tvbnow,bttvb% l( l/ p9 O; c' t- c" N# j
玩《華麗明星賽》一幕雖然短但都令人會心微笑。
7 N" m5 I0 }0 z5 |, _( @* ]3 [
公仔箱論壇! X* X0 L! H  e9 B
* h, G+ W7 y5 S$ C) Z自己玩拔罐好危險架喎。
- A$ A$ O; x, c3 \leekwoklam 發表於 2014-11-15 12:11 PM
# d' r) l! e! n. B! H
舊式用火燒個罐就會危險,家陣用抽氣抽真空好安全,鬆緊可以自己控制。大文大佬可以試試無彷
2 @9 x) m% |$ j7 ]. u# S! T/ eos.tvboxnow.com舊式用火燒個罐就會危險,家陣用抽氣抽真空好安全,鬆緊可以自己控制。大文大佬可以試試無彷- J2 F3 B; l6 o
mnb1123 發表於 2014-11-15 12:43 PM
* g6 _0 k, X/ k# ~+ j& F8 m

( @0 O' \( Q) H* \9 S4 X9 Sos.tvboxnow.com係呀,真空嗰隻我都幫屋企人做過,幾方便又安全。
) `4 Y9 C: S; d6 j2 C
. z  `2 r) v. A) S9 n- V/ ltvb now,tvbnow,bttvb係喎,mnb1123兄你前排都有做「拔罐療程」嗰喎,睇完嗰集之後,有冇興緻喺屋企(中醫師肯定唔會啋你)揾個「Kitty」啫哩杯自己試吓,不過好危險都係唔好搞囉。
. \6 b3 W: M8 \4 j1 A0 W公仔箱論壇2980492os.tvboxnow.com( W' T9 l, b# P% [: J' q- A

' o# f  |1 C: I0 Z, x: D. G公仔箱論壇喺美國唐人街做「拔罐療程」係咪好貴架,睇戲 ...
6 N) {$ J7 R/ A- k! yleekwoklam 發表於 2014-11-14 02:48 PM
os.tvboxnow.com) W2 k2 }+ L+ Y* m5 r
有lee sir 呢個kitty啫哩杯一定好多女仔想整番個 喺美國做「拔罐療程」都幾貴架。無保险私人俾:45分鐘$80-120包推拿按摩.拔罐。4 n: |5 }! I$ y- {; h" [  g
我有醫療保险,自己俾$20  co-pay。醫生收保险公司$240一次 好多鬼撞咗車都鐘意做推拿按摩.拔罐,保险公司俾錢,效果又好.有D鬼考牌開公司做老細