返回列表 回復 發帖

邊個牌子android機最好用?

我係用開iphone既, 依家想換部android機, 都驚會用唔慣, 想知邊隻牌子會好d呢??
個人推薦HTC 可以去試下實體機才決定買不買
htc最易用,個介面係htc自家研發的,其他手機冇
個人推薦HTC 可以去試下實體機才決定買不買" v0 F( h# G# S3 A/ ^8 ]7 w
kennethchia916 發表於 2013-6-9 01:02 AM
tvb now,tvbnow,bttvb8 }/ o. B* S8 k2 C9 `4 X
咁htc既話邊部好呀?@@
htc最易用,個介面係htc自家研發的,其他手機冇
7 L( n$ Z0 n" {5 N公仔箱論壇鬆餅人 發表於 2013-6-10 06:03 AM
tvb now,tvbnow,bttvb- p2 x' A5 j* `3 F2 {
我睇過廣告好似話係叫htc sense?
( V! K# I" ?, S1 Z( Q* TTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。不過htc邊部好?
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。1 P5 m' z  A% L
我睇過廣告好似話係叫htc sense?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。# e4 u0 R9 _( k' T/ h# t2 Y
不過htc邊部好?
% Y7 W9 T" D; d# b" b( _sweetcherry 發表於 2013-6-10 06:56 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。. P3 O0 F6 y( Z# [0 l
係呀
/ u2 k- a9 r' W+ z, g; ztvb now,tvbnow,bttvb依家梗係買one啦, 呢部近期大熱
! |) ?6 M3 H) e2 R) y- G
咁htc既話邊部好呀?@@
, x8 V* K9 R" i. G. S) G公仔箱論壇sweetcherry 發表於 2013-6-10 06:55 AM
公仔箱論壇) L: [5 W5 `* q/ P$ f
【new one】或者【蝴蝶】  我正在用new one 弟弟用蝴蝶,快樂使用中。。。
HTC One
+ V5 d) n- k/ e& w9 U6 Dtvb now,tvbnow,bttvb【new one】或者【蝴蝶】  我正在用new one 弟弟用蝴蝶,快樂使用中。。。公仔箱論壇4 f# X: ~/ V* j9 i+ K9 z
kennethchia916 發表於 2013-6-11 12:05 AM
) Z5 T$ G6 K. V  ^; h4 ?' p4 \os.tvboxnow.com我E+都用緊NEW ONE, 真係好正
! Z$ p- t) f- O: N4 ptvb now,tvbnow,bttvb不過香港都有蝴蝶咩???
8 U; {6 S6 U/ ]# F; D1 u公仔箱論壇我E+都用緊NEW ONE, 真係好正
5 n! e$ H  W- e7 T1 w, \* V$ B* I不過香港都有蝴蝶咩???os.tvboxnow.com1 ?3 b  A  s, m# f
9時16分 發表於 2013-6-11 01:10 AM
9 I$ X6 R+ ^3 r+ d8 S2 j& hos.tvboxnow.com有報導話HTC考慮緊係香港出butterfly lte或者2!
9 r, @! B7 B# z3 K2 X2 ]係呀4 p$ [" e. C( r  b  u
依家梗係買one啦, 呢部近期大熱
( W! p  C& B5 Bos.tvboxnow.com鬆餅人 發表於 2013-6-10 08:07 AM
5 e: }: @  w4 E+ Z; _& P5 T) P
個個都話one@@
5 J- d& J& p! i; ]$ J我search左個款睇係幾靚仔, 咁如果呢部同3星既s4比邊部好d?
公仔箱論壇& ~. a' K8 `4 e, l2 [' w
【new one】或者【蝴蝶】  我正在用new one 弟弟用蝴蝶,快樂使用中。。。
  ^8 S; y* L5 ]TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。kennethchia916 發表於 2013-6-11 12:05 AM
, n4 T1 B5 L/ Y4 KTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。蝴蝶個款睇落都好靚喎不過我更加鍾意one多d
! p6 A+ Q6 h7 k8 e5 cTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。個個都話one@@
5 O4 p8 {6 o( z9 w) Z+ ?% eTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我search左個款睇係幾靚仔, 咁如果呢部同3星既s4比邊部好d?
7 [. E% d) J& l. vsweetcherry 發表於 2013-6-11 06:29 AM
7 w% D3 A3 @% b0 K
我無s4唔清楚, 不過我聽講s4有好多問題
) @, q1 a4 d6 D1 U; W6 z5 @公仔箱論壇你去實際試下兩部機先囉, 我就鍾意one多d, 金屬機身有質感同襟用好多
android機當中,我覺得htc做得最好,佢既介面有好多功能係方便過其他手機公仔箱論壇5 A+ g2 Y: m; Q& n, V
特別係近期既one更加有誠意,zoe動態相薄都好好玩
0 c: P& I: Y% {: ~( K6 \
我無s4唔清楚, 不過我聽講s4有好多問題
, k4 }4 p- ]  G  L你去實際試下兩部機先囉, 我就鍾意one多d, 金屬機身有質感同襟用好多tvb now,tvbnow,bttvb; [2 s0 J* N9 t! P2 @! k
鬆餅人 發表於 2013-6-11 06:52 AM
tvb now,tvbnow,bttvb" A, e! u2 g! e( z; B+ P4 m
yes!我開頭都諗緊one定s4,最後都係買左s4,用落先知好多問題
( ]& @8 ]' f; x例如傾陣電話都熱到咩咁,玩game又會lag