返回列表 回復 發帖

邊個牌子android機最好用?

我係用開iphone既, 依家想換部android機, 都驚會用唔慣, 想知邊隻牌子會好d呢??
個人推薦HTC 可以去試下實體機才決定買不買
htc最易用,個介面係htc自家研發的,其他手機冇
個人推薦HTC 可以去試下實體機才決定買不買
* L- v6 ~8 f! [os.tvboxnow.comkennethchia916 發表於 2013-6-9 01:02 AM
0 c, a& N8 C! ~5 B9 H# Y& F5 ~os.tvboxnow.com咁htc既話邊部好呀?@@
htc最易用,個介面係htc自家研發的,其他手機冇公仔箱論壇4 @* H8 n1 x" v
鬆餅人 發表於 2013-6-10 06:03 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。! }  W0 m" y- Z/ ]- J
我睇過廣告好似話係叫htc sense?
) i' H5 k& I) g3 U不過htc邊部好?
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。# h- \3 {) W2 ~
我睇過廣告好似話係叫htc sense?
( _0 h6 w4 e6 b6 M. a) x$ c* _tvb now,tvbnow,bttvb不過htc邊部好?
# \6 {  p& D: Nos.tvboxnow.comsweetcherry 發表於 2013-6-10 06:56 AM
& _6 M* H& B$ m. h$ U) z9 ^公仔箱論壇係呀' I1 _3 A* W& p* L
依家梗係買one啦, 呢部近期大熱
- l3 N4 h# ~, {4 r咁htc既話邊部好呀?@@
  w, u- j  P, Fos.tvboxnow.comsweetcherry 發表於 2013-6-10 06:55 AM
  G+ z) L1 e* a( }) v; A
【new one】或者【蝴蝶】  我正在用new one 弟弟用蝴蝶,快樂使用中。。。
HTC One
tvb now,tvbnow,bttvb. m' J9 D( D$ Z, X  J  W
【new one】或者【蝴蝶】  我正在用new one 弟弟用蝴蝶,快樂使用中。。。
7 E' D9 V. D/ n$ n; ^TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。kennethchia916 發表於 2013-6-11 12:05 AM
5 F. s, u2 K: G! ]: v& g7 i- Cos.tvboxnow.com我E+都用緊NEW ONE, 真係好正公仔箱論壇6 P4 T$ c( }2 h& d* H
不過香港都有蝴蝶咩???
4 H: i. L- A4 w
我E+都用緊NEW ONE, 真係好正TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。; C& h/ _- r/ s
不過香港都有蝴蝶咩???
0 N% D. Z9 a1 b9 T$ h! E1 _公仔箱論壇9時16分 發表於 2013-6-11 01:10 AM
! H4 p5 ^# |! t, h  S/ A* R  s& Fos.tvboxnow.com有報導話HTC考慮緊係香港出butterfly lte或者2!
% ~" x0 b- R) Y7 d2 _$ q/ T
係呀os.tvboxnow.com& R$ I2 d/ ]0 @
依家梗係買one啦, 呢部近期大熱TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。$ D" n" N% i9 I: g! v( m% {8 H3 m( Y
鬆餅人 發表於 2013-6-10 08:07 AM
tvb now,tvbnow,bttvb8 L# X3 N+ W( c' d$ R
個個都話one@@
" K' @" C" W8 ]: O8 Q公仔箱論壇我search左個款睇係幾靚仔, 咁如果呢部同3星既s4比邊部好d?
% w" M- E, ?9 B7 M8 @" t7 }% c& M【new one】或者【蝴蝶】  我正在用new one 弟弟用蝴蝶,快樂使用中。。。) n" w- s  m+ W: k% F# t8 O
kennethchia916 發表於 2013-6-11 12:05 AM
公仔箱論壇5 E/ g/ D5 H6 \5 P, a6 |) K$ ^5 R2 A
蝴蝶個款睇落都好靚喎不過我更加鍾意one多d
$ j2 U1 s) N! t6 H個個都話one@@
' y/ k. B" n/ l  j4 itvb now,tvbnow,bttvb我search左個款睇係幾靚仔, 咁如果呢部同3星既s4比邊部好d?tvb now,tvbnow,bttvb$ a- z- ]# S) L* g+ k- o
sweetcherry 發表於 2013-6-11 06:29 AM
, ]) f' e$ D! ?, [+ O' `! l  A5 vtvb now,tvbnow,bttvb我無s4唔清楚, 不過我聽講s4有好多問題
  V  J6 V; S) F" P2 b; F2 {TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。你去實際試下兩部機先囉, 我就鍾意one多d, 金屬機身有質感同襟用好多
android機當中,我覺得htc做得最好,佢既介面有好多功能係方便過其他手機tvb now,tvbnow,bttvb1 Q7 V; F8 U) l# Q
特別係近期既one更加有誠意,zoe動態相薄都好好玩
* n: X  ]! t: H/ {我無s4唔清楚, 不過我聽講s4有好多問題
+ f5 @, e4 |% H, Q- e公仔箱論壇你去實際試下兩部機先囉, 我就鍾意one多d, 金屬機身有質感同襟用好多
* `& ^+ d8 }# D; O8 xTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。鬆餅人 發表於 2013-6-11 06:52 AM
os.tvboxnow.com. n, w" {  i% x' q: u; w
yes!我開頭都諗緊one定s4,最後都係買左s4,用落先知好多問題
& R2 k( d1 N" z: tos.tvboxnow.com例如傾陣電話都熱到咩咁,玩game又會lag