返回列表 回復 發帖

你地覺得htc one定s4好d?

想出手機, 呢兩部都望過下, 但都係決定唔到, 你地覺得呢?
S4我覺得唔值, 而且QC好似有D問題喎, 你真係想買要CHECK清楚D
我自己出左one, 真係好正! 你可以去試下兩部機先再決定, 我都係試完先決定買one架, 一拎上手忍唔住XD 個mon靚好多
S4我覺得唔值, 而且QC好似有D問題喎, 你真係想買要CHECK清楚D
# k# b1 A$ b" @4 P# a! E1 w8 Jos.tvboxnow.com布朗尼 發表於 2013-5-24 09:13 PM
4 }* x. u8 B! p" E/ D0 t' {2 o0 h0 \tvb now,tvbnow,bttvb真架?不過其實我自己覺得3*既造工不嬲唔係好好, 因為我以前都有買過...
我自己出左one, 真係好正! 你可以去試下兩部機先再決定, 我都係試完先決定買one架, 一拎上手忍唔住XD 個mon靚好多tvb now,tvbnow,bttvb) u& G6 m- S; Y1 z7 x- k
maydayy 發表於 2013-5-24 09:50 PM
$ V1 d, x! y. K8 K/ O1 ^( }: J3 Qos.tvboxnow.coms4個mon好差?不過大dd@@
外形我觉得htc one 完爆S4啊
3 Q: h- a: H8 s; `  ~* f5 q点解samsung的设计师没啥新创意的?公仔箱論壇/ w( s1 o# i+ J; g0 N
三星系列一直都是那个外观
买ONE啦。
os.tvboxnow.com8 e" a2 ]* d( a/ G9 @; M0 e
s4個mon好差?不過大dd@@6 C* i* `* n# t
9時16分 發表於 2013-5-24 10:13 PM
* ~! h( g- ]$ c  }8 T; z5 Btvb now,tvbnow,bttvb3星手機個mon不嬲都麻麻, 仲會有偏色,烙印同黑斑...os.tvboxnow.com5 R: V) q" z# k+ P5 _
one個mon密度高d, 你兩部比較過就會睇到係清d, d色係靚d
  Q. G3 O2 j9 X& d  {而且其實爭個0.3吋都唔覺眼
唔建議你買S4,我有D FD買左都想TRADE返出去,
2 |# j- t5 p4 \5 b. d/ ^tvb now,tvbnow,bttvb部機仲LAG過NOTE 2,新機買返黎16GB得返8GB左右
唔建議你買S4,我有D FD買左都想TRADE返出去,tvb now,tvbnow,bttvb+ r5 U! f" T: O& V& H8 J
部機仲LAG過NOTE 2,新機買返黎16GB得返8GB左右
6 C# n2 k5 z2 L9 Vos.tvboxnow.combombbomb2 發表於 2013-5-25 01:50 AM
. w, c- S6 d/ U公仔箱論壇me2!最嬲係lag機囉, 而且仲要用幾用就超熱, 都唔知會唔會燒添架
s4 is better.
wait for the LG
唔建議你買S4,我有D FD買左都想TRADE返出去,os.tvboxnow.com# {/ \1 o" B: I' X. \3 j( H$ m( c
部機仲LAG過NOTE 2,新機買返黎16GB得返8GB左右
% Z5 }: k# g3 ptvb now,tvbnow,bttvbbombbomb2 發表於 2013-5-25 01:50 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。$ |4 r4 \1 u( R) c: A( m' M) B
下點解得返8gb? d app冇得del咩
; n6 m6 g& J# }" e# y' e公仔箱論壇me2!最嬲係lag機囉, 而且仲要用幾用就超熱, 都唔知會唔會燒添架
: I# t3 d- f& i0 Z. p公仔箱論壇你還好嗎 發表於 2013-5-25 02:21 AM
tvb now,tvbnow,bttvb& S+ _- D! j+ _5 z' C
你係咪玩game所以先咁熱呀?@@
% j& f" B3 V' @! }" I1 g$ Ios.tvboxnow.com下點解得返8gb? d app冇得del咩
* ?- o' Q" j2 u, b, G* eTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。9時16分 發表於 2013-5-26 03:05 AM
$ ^" r8 L0 `8 T9 Z2 J8 h& mtvb now,tvbnow,bttvb就係冇, 雖然話可以插sd卡, 但係sd卡load野一定冇咁快