返回列表 回復 發帖

有冇人出左S4?

我本身都想買S4, 但見到D報導講好似好多問題, 請問有人出左嗎?部機有冇事??
我買左, 講真有d後悔...好食ram, 玩game有d lag
我陪我個fd去買, check左幾部機先揀得落手, qc唔係咁好
我買左, 講真有d後悔...好食ram, 玩game有d lag
: E) a( j# y  R+ ^! x8 y( e一百蚊 發表於 2013-5-20 06:32 AM
& g- S4 j5 F; E' ftvb now,tvbnow,bttvb下, 但部機唔係有2GB RAM咩?都唔夠?
我陪我個fd去買, check左幾部機先揀得落手, qc唔係咁好
- e$ J6 e4 e  E1 F: I$ {( D你還好嗎 發表於 2013-5-20 06:58 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。+ z6 T% ]; |2 |
唔係嘛..咁你個FD用落有冇D咩問題?
+ r! s6 a* z0 s, {公仔箱論壇唔係嘛..咁你個FD用落有冇D咩問題?os.tvboxnow.com  g- g3 _' ]4 K, p6 K
米奇老鼠 發表於 2013-5-20 07:18 AM
# w' r5 F) v; a5 w1 t& Q9 N3 U' Q聽佢講機身好易熱, 禁左陣whatsapp熱到有d辣手, 我記得之前都睇過d報導話有呢個問題
. s" k9 S- t8 A* k: G2 E% |
下, 但部機唔係有2GB RAM咩?都唔夠?' D5 V" I! B. y$ p2 D$ C8 u4 R5 `
米奇老鼠 發表於 2013-5-20 07:18 AM
& r1 x. t3 o4 @$ J$ U. f) Tos.tvboxnow.com我個fd話開機就得7xx mb free ram咋喎, 同埋本身部機都裝左好多app冇得del
我細佬買左,佢話仲差過note2喎,新功能冇咩用@@
/ j8 R& t* B0 z! w" N7 Utvb now,tvbnow,bttvb好彩佢講一講..最後我自己出左htc one,兩部試玩過,one好似順d
4 R- W! L9 `  }- \os.tvboxnow.com聽佢講機身好易熱, 禁左陣whatsapp熱到有d辣手, 我記得之前都睇過d報導話有呢個問題1 T; N% H, Z! W' B: t  l
你還好嗎 發表於 2013-5-20 07:32 AM
os.tvboxnow.com! f1 k3 W9 z" q
下, 咁萬一燒左底板就慘喇, 維修又要錢
" ^+ C' W! A  [* e2 i* |* j我個fd話開機就得7xx mb free ram咋喎, 同埋本身部機都裝左好多app冇得del
; Z) x3 f- s6 L" O你還好嗎 發表於 2013-5-20 07:33 AM
6 t- W$ h' I& j: X
咁衰?咁搞法如果16gb都未必夠
, Z5 _# }: A' _4 d; [4 ~( l/ d公仔箱論壇好彩佢講一講..最後我自己出左htc one,兩部試玩過,one好似順d
" d- v# x/ u" t+ H8 Ni.miss.u 發表於 2013-5-20 07:51 AM
os.tvboxnow.com3 h6 z; t( \" b" B" ]
我都覺得one正d, 個mon靚好多好多
我剛剛出咗, 無熱既問題, 係覺得個殼有D单薄, 要加保護套, 而且一定要加Micro SD card!!!至於Ram 方面, 每次行完一個App以後要關咗佢, 如果唔係佢仲係背後行緊拖慢部机! 累積得四五個programs 就要係個Ram 度一次过清!!!
4 U" ]  [! P8 ^公仔箱論壇好彩佢講一講..最後我自己出左htc one,兩部試玩過,one好似順d公仔箱論壇" x. f+ }" J( N9 n3 s2 @' L
i.miss.u 發表於 2013-5-20 07:51 AM
- [$ n. o- u6 J8 \! G% Hone係咪最新個部?公仔箱論壇4 N' ~" u( {4 ^* J
呢部好嗎?
7 |9 t% H& l6 t4 j% `tvb now,tvbnow,bttvb我都覺得one正d, 個mon靚好多好多
  v( ~/ }" F) s" b! i9 i公仔箱論壇晴天陰天 發表於 2013-5-20 08:28 AM
  a8 v/ R0 V4 z8 M5 Z; u公仔箱論壇咁不嬲3星既mon都係差d既...amoled mon既通病
我剛剛出咗, 無熱既問題, 係覺得個殼有D单薄, 要加保護套, 而且一定要加Micro SD card!!!至於Ram 方面, 每次行完一個App以後要關咗佢, 如果唔係佢仲係背後行緊拖慢部机! 累積得四五個programs 就要係個Ram 度一次过 ...TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2 K* L5 L/ t1 @5 A. P  f% g
syrinx 發表於 2013-5-20 08:30 AM
0 L0 @* N0 u1 b0 p" T咁麻煩...係呢..咁新功能係咪冇咩用??