返回列表 回復 發帖

平平地既android機, 邊部好?

有冇d 2千5蚊內既android機?最好影相唔太差的..thx
htc有部叫desire v, $1898咋, 岩你budget!
htc有部叫desire v, $1898咋, 岩你budget!
) ]* `" w9 S' k* m, ~/ c7 H* B樂高 發表於 2013-4-30 06:35 PM
os.tvboxnow.com3 B) T6 b0 k4 z; ~; Q# \$ r1 g4 [
呢部好唔好用?未用過htc機
小米2S HK$2,499
' w( }# Y$ p/ @" u7 ~$ B; Y公仔箱論壇呢部好唔好用?未用過htc機
6 C; J% T/ @( P+ C/ Y3 j: E你還好嗎 發表於 2013-4-30 08:38 PM
os.tvboxnow.com; {& x' n; @4 W0 b3 E! U
我未用過, 但單睇規格覺得都唔錯的
) O" T) T) S2 _6 ?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。同埋htc自家研發既sense, 係易用過其他手機
悟知道窝,,我用紧I9100咋
desire v +1/ {7 \* V2 V+ j( p# V3 e
我自己都諗住出呢部, 有雙卡雙待, 方便返大陸唔洗換黎換去
小米2S HK$2,499
+ X9 @" [6 z1 C1 G; n+ C( j" y/ Aos.tvboxnow.comacefr 發表於 2013-4-30 08:44 PM
; P0 W, W1 @  r6 @
唔係咁想用大陸機...唔放心
desire v +1os.tvboxnow.com6 T4 \+ G6 e% s0 g' A7 ?
我自己都諗住出呢部, 有雙卡雙待, 方便返大陸唔洗換黎換去公仔箱論壇3 U$ M  @/ f) L; A5 V# \
bombbomb2 發表於 2013-4-30 10:48 PM
1 f* y& L0 z) d; S/ dtvb now,tvbnow,bttvb有呢d功能都咁平岩岩上網睇左有黑白兩隻揀都ok喎, 通常咁平都冇色揀架嘛
公仔箱論壇) f, ]/ n! j3 C" T: p) T
有呢d功能都咁平岩岩上網睇左有黑白兩隻揀都ok喎, 通常咁平都冇色揀架嘛
" c& r% f# M0 f! ZTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。你還好嗎 發表於 2013-4-30 11:45 PM
' i& O4 [5 G  ^! C( i
係呀, 我覺得白色幾好
' b- m% a: o: ]  E5 h% Y3 f. Z而且平時d手機好多要換sd卡同sim卡都要拆電, 呢部唔洗
htc有部叫desire v, $1898咋, 岩你budget!! o9 p; {5 `2 \8 N$ P
樂高 發表於 2013-4-30 06:35 PM
4 t5 B1 Z' n) m/ E! S3 H
呢部性價比真係幾高,我睇影出黎d相唔錯咁0 i* m9 k" O* i" P9 I0 @
http://www.mobile01.com/newsdetail.php?id=12037
小米的新機不錯
4 J) ]3 h+ p! a( n4 j8 dtvb now,tvbnow,bttvb呢部性價比真係幾高,我睇影出黎d相唔錯咁
2 ^( Z& f# C- M& E" vTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。http://www.mobile01.com/newsdetail.php?id=12037
7 T) g2 \5 Q6 ^. ^+ V- ~maydayy 發表於 2013-5-1 01:59 AM
5 G5 N( m9 h. v3 n' S7 ~
真係唔錯喎@@仲有BEATS AUDIO, 正
公仔箱論壇) K0 q) y; v3 r2 B& C( V9 `8 F. f
真係唔錯喎@@仲有BEATS AUDIO, 正
% S5 \& I& q/ V, `0 sTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。你還好嗎 發表於 2013-5-1 02:16 AM
os.tvboxnow.com/ a6 g; L1 ]$ ^6 L$ r3 u
係呀, 而且咁平有4吋mon, 算係咁啦
LG VU