返回列表 回復 發帖

有冇人已經訂左new htc one?

唔知依家訂仲有冇呢...聽講好難訂@@tvb now,tvbnow,bttvb0 g9 d0 P4 R/ i, `% ]1 L& H. Z
師兄們你地訂左咩色?
我訂左黑色, 不過sales話好多人訂, 希望唔洗等好耐啦
我訂左黑色, 不過sales話好多人訂, 希望唔洗等好耐啦
! E" ]/ ]4 g# a- Ytvb now,tvbnow,bttvb樂高 發表於 2013-4-21 08:35 PM
* N8 E: K' P. Y% c黑色真係好型@@
" z' ?7 x* g5 u  h. X0 y我睇過模型機, 好正, 如果有得玩下仲好
黎緊HTC會搞個體驗會, 咪有得試囉, 你睇睇啦: http://tinyurl.com/co2dc5b
我會訂銀色, 聽sales講黑色多人訂d, 但我覺得銀色金屬感好正tvb now,tvbnow,bttvb1 f8 w- @3 E& b% U/ p8 Z: f, Y
好彩有訂左先...到時應該都好難買到現貨
黎緊HTC會搞個體驗會, 咪有得試囉, 你睇睇啦: http://tinyurl.com/co2dc5b
, I) o; N' L' p5 `. @- l樂高 發表於 2013-4-21 10:06 PM
- \! ?  P1 k" e' o: z2 Eos.tvboxnow.comthx! 唔知有冇機會嬴到部one呢..哈哈
我會訂銀色, 聽sales講黑色多人訂d, 但我覺得銀色金屬感好正" A' ~& B; ^& L1 w/ {0 S4 r; S; d
好彩有訂左先...到時應該都好難買到現貨
; b% f% p: m, [沒有人像你 發表於 2013-4-21 10:34 PM
( t9 r  D+ z7 Q8 U8 a我係擔心預訂左都要有排等咋, 咁多人買
其實呢部好d定s4?我見好多人都講one咁...
其實呢部好d定s4?我見好多人都講one咁...% y9 w$ d3 Q5 ~- W8 x
魚蛋燒賣 發表於 2013-4-21 11:39 PM
% Z% R, G0 q0 V' ]% k1 R$ D# ]我就鍾意one多d(所以訂左one)TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。# v, g+ s" Z: \  N2 M) t' W+ k
s4感覺係新瓶舊酒咁, 同埋唔值呢個價
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。- Q7 T6 [; I4 d/ H
我就鍾意one多d(所以訂左one)TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5 Z& l! y) ~4 m9 A' h0 V  c
s4感覺係新瓶舊酒咁, 同埋唔值呢個價os.tvboxnow.com: l# D/ ~7 A/ g; _7 y+ U
樂高 發表於 2013-4-22 12:11 AM
9 f$ L% z" Z5 K7 n4 s公仔箱論壇agree, 好似要5千8左右, 始終只係膠殼, 好唔抵
) `# J3 @0 b& W7 V* L) r# I公仔箱論壇同埋我覺得one影相靚d
6 H  p: A4 G% s( M- f) O9 Z5 U公仔箱論壇我就鍾意one多d(所以訂左one). a$ s/ H6 M2 T% O
s4感覺係新瓶舊酒咁, 同埋唔值呢個價
# H2 C% W4 ~- g9 m7 I6 K, ITVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。樂高 發表於 2013-4-22 12:11 AM
7 s* [3 u/ w# c% u9 ITVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。但S4好似都多左好多新功能..?
' k0 x; q( }( rtvb now,tvbnow,bttvbagree, 好似要5千8左右, 始終只係膠殼, 好唔抵( [) a$ z& y1 x
同埋我覺得one影相靚d
% }) s1 x+ ~7 `, P! ]) q- i公仔箱論壇你還好嗎 發表於 2013-4-22 12:30 AM
, B9 G  L3 M/ _9 I/ ~如果講像素既話唔係S4高D咩
7 S' j: ^# ~2 n+ fos.tvboxnow.com但S4好似都多左好多新功能..?
- ?, }# s0 p( t# O1 c8 Q% zos.tvboxnow.com魚蛋燒賣 發表於 2013-4-22 12:58 AM
! L2 ]$ f) M3 s( pos.tvboxnow.com佢D新功能唔實用, 玩幾玩就唔用啦...盞晒電TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。/ H0 d+ `# g$ L# T8 i' Y( }) U' ~
同埋我睇外國網好似話感應得唔係咁好咁
' y: j4 b. x6 W  i% Z7 |
如果講像素既話唔係S4高D咩
4 N/ U8 v- Y$ k! ]/ Q7 ~公仔箱論壇魚蛋燒賣 發表於 2013-4-22 12:59 AM
! W! z  Z3 K, B3 G
但佢鏡頭唔靚, 影出黎都係多雜訊
  |9 j/ W9 V9 M# X& \os.tvboxnow.comone鏡頭用左UltraPixel技術, 感光度好好多的
公仔箱論壇' {/ ^5 E# S. e: E* x; G( E- B
佢D新功能唔實用, 玩幾玩就唔用啦...盞晒電TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5 c7 \' l9 Q- ~" b+ H8 a: l
同埋我睇外國網好似話感應得唔係咁好咁
9 p' ?) C/ I3 o- r+ g! Dos.tvboxnow.com樂高 發表於 2013-4-22 01:18 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。) |9 T2 c* n1 r( r9 }
如果係咁咁真係唔洗考慮....