返回列表 回復 發帖
萬分感謝分享!辛苦老兄了!
......
究竟系陳ceo錯定系鐘小姐對os.tvboxnow.com" y+ A  Y1 l7 g8 D; [* X" e
我唔知道
! r+ X; Z, e9 \2 d/ K9 Mos.tvboxnow.com我只知道 一個巴掌拍唔想 牛唔飲水唔kin得牛頭低
6 i3 q9 t+ \2 ~" xtvb now,tvbnow,bttvb天真真系可以當冇事發生?天真究竟系一個理由定藉口?各位gill迷系痛罵陳ceo時 又可否客觀點地想一下?
% k2 A7 A1 J7 _0 H/ vTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。一句「天真」就可以不負責任?做得娛樂圈咁多年,你話自己「天真」?唔好玩啦!或者…女性就有這種優勢,一句「天真」,或「我當時唔識諗」,咁就可以得到所有人原諒…同時可以將所有責任推向另一受害者-男方身上
5 @; V' B; l  ]9 {7 W  x# k; ~2 qos.tvboxnow.com我之前講過 影相唔系一個人嘅事 為何事后女方唔立刻要求刪相?“賤男”唔刪?有冇邊個男人嘅子孫根系女方最堅硬嘅地方嘅時候 會唔答應女方嘅要求?
+ `0 ?7 v" B! f% V2 N; z但你要知道,你只可以呃到个d「天真」嘅小朋友,繼續搵佢哋嘅錢!恭喜你新年發大財!

評分次數

• wwinglin

原帖由 speedmaker 於 2008-2-11 05:45 PM 發表
* D9 B1 p& }  o2 |究竟系陳ceo錯定系鐘小姐對
$ b1 D0 [# G' B: x' p9 G- B; T0 J我唔知道
" W/ ^( O/ [$ N4 w! k% K9 ^我只知道 一個巴掌拍唔想 牛唔飲水唔kin得牛頭低
% o9 O2 P# r3 z- u, p6 W- S5 Z% \公仔箱論壇天真真系可以當冇事發生?天真究竟系一個理由定藉口?各位gill迷系痛罵陳ceo時 又可否客觀點地想一下?
$ M+ B; |7 w5 {  z* n/ HTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。一句「天真」就可以不負責任?做 ...
) ?2 Q% k4 p- a  m$ S' tos.tvboxnow.com絕對認同
原帖由 月※月 於 2008-2-11 03:05 AM 發表 os.tvboxnow.com9 s# x. a/ Y. x

2 {# h0 s3 Q7 r) Pos.tvboxnow.com我讚你啵:onion31: 還要拮我:024: 超低能,話你後生年齡細也:onion10: 勁搞笑,話你夠風趣啵os.tvboxnow.com1 F) O1 x* T4 X/ B4 K* \- X7 P( e
你都學唔到阿嬌的勇敢,站出來接受.你變做女生喇:024:
0 @# k6 N; o( `8 _. J+ I7 k
你好似阿嬌咁着住個魚網瞓低我就马上勇敢地站出來, 即做!!!
算吧啦, 超低能
人地講笑又關你事, 昂居
講緊乜野買條魚搭條蔥?
男人就好比洋蔥,要想見到男人的心就得一層層地剝,
剝的過程你會不斷流淚,剝到最後才知道,原來洋蔥是沒有心的.
原帖由 甘仔超 於 2008-2-12 06:43 PM 發表 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。+ x6 B* D0 M& D+ z- P6 _
講緊乜野買條魚搭條蔥?
& T! {: ~3 i6 u" u. @
有 d 人得閒得濟咪入嚟灌水呃錢 loh
原帖由 jj99xx 於 2008-2-12 06:19 AM 發表 5 t/ r* j4 I: l) n3 ]' Q. {9 P

9 L/ U/ F6 q( \4 y: K- L1 qTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。你好似阿嬌咁着住個魚網瞓低我就马上勇敢地站出來, 即做!!!
6 S8 I8 a6 u) o4 A3 f
你何止低能:onion31: 還傻傻地 現情況怎會有人疑似阿嬌
' u4 U6 p  z- f+ ]+ }" r公仔箱論壇公仔箱論壇! T( `, X3 ~( C1 H7 p/ B/ _5 @5 J
即做 白痴佬
原帖由 月※月 於 2008-2-13 01:39 AM 發表 ) ^5 J# \4 h/ z* K

& `2 k( F# Z# y2 U1 I) O( ]' k你何止低能:onion31: 還傻傻地 現情況怎會有人疑似阿嬌 os.tvboxnow.com; E! a# a4 `; L8 m

4 c# A6 Z' N$ }& t* ^- ?5 _. ]TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。即做 白痴佬
% f! {5 c" U( s  ^+ G9 itvb now,tvbnow,bttvb我拮拮拮拮拮拮拮拮拮拮拮拮拮拮拮拮拮拮拮拮拮拮....
誰是誰非,也說不了,大家都有責任!
阿嬌,支持妳复出,站出來,好事!
假仁假義。阿嬌。