返回列表 回復 發帖

邊個牌子android機最好用?

我係用開iphone既, 依家想換部android機, 都驚會用唔慣, 想知邊隻牌子會好d呢??
個人推薦HTC 可以去試下實體機才決定買不買
htc最易用,個介面係htc自家研發的,其他手機冇
個人推薦HTC 可以去試下實體機才決定買不買
4 L) X9 m* {; x. ^kennethchia916 發表於 2013-6-9 01:02 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3 b# I/ N9 k+ N% x2 i4 n
咁htc既話邊部好呀?@@
htc最易用,個介面係htc自家研發的,其他手機冇TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。% g3 G# Q: S; q% R& A; E. s
鬆餅人 發表於 2013-6-10 06:03 AM
os.tvboxnow.com4 b9 y$ m8 C3 F! G4 f5 p* l
我睇過廣告好似話係叫htc sense?公仔箱論壇1 N1 e3 u1 [7 R+ ^2 I$ f
不過htc邊部好?
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。+ L3 m7 c9 j: }5 P
我睇過廣告好似話係叫htc sense?
# _! E! J! J$ Z. m* y2 r( JTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。不過htc邊部好?) t2 T/ E' K9 R) u* P& ^1 z
sweetcherry 發表於 2013-6-10 06:56 AM
" @$ [8 x/ o& `公仔箱論壇係呀
& f7 y) Y  \  n6 |5 m4 U) h/ d* h依家梗係買one啦, 呢部近期大熱
6 y% _' Y6 D4 t9 H# b8 p8 I, Y1 Ytvb now,tvbnow,bttvb咁htc既話邊部好呀?@@
6 j0 D, v/ d8 w6 ^+ x6 i2 H) Vtvb now,tvbnow,bttvbsweetcherry 發表於 2013-6-10 06:55 AM
( E5 J  ?# W/ t( ]3 }9 c6 u% |os.tvboxnow.com【new one】或者【蝴蝶】  我正在用new one 弟弟用蝴蝶,快樂使用中。。。
HTC One
* r, n; m+ L9 V' t+ |3 ^0 mos.tvboxnow.com【new one】或者【蝴蝶】  我正在用new one 弟弟用蝴蝶,快樂使用中。。。
% S9 j$ Q0 ^" R8 V$ r8 t8 I. y& ~. rkennethchia916 發表於 2013-6-11 12:05 AM
( Y: @: E& @% j8 [( BTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我E+都用緊NEW ONE, 真係好正
$ X2 g& T& w2 O; \不過香港都有蝴蝶咩???
0 n; z3 L3 v- V0 R  c/ ?8 |我E+都用緊NEW ONE, 真係好正( _; O) _$ r8 k2 h. ~
不過香港都有蝴蝶咩???
8 r4 u3 {, m: A! J9時16分 發表於 2013-6-11 01:10 AM
, r0 B7 \3 g% M8 J2 A2 S
有報導話HTC考慮緊係香港出butterfly lte或者2!
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。; L* U+ h) `% |0 E. f9 o
係呀TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。0 W8 e( Z' z6 `9 S& m$ N$ l( Z8 }3 t
依家梗係買one啦, 呢部近期大熱tvb now,tvbnow,bttvb: u( K0 i# ^' {) w
鬆餅人 發表於 2013-6-10 08:07 AM
os.tvboxnow.com( v8 \! w0 ^7 J4 ?. x4 a) J2 Q
個個都話one@@
* g+ C, B/ j( G7 b7 eTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我search左個款睇係幾靚仔, 咁如果呢部同3星既s4比邊部好d?
公仔箱論壇% K; @7 {/ n* V  \
【new one】或者【蝴蝶】  我正在用new one 弟弟用蝴蝶,快樂使用中。。。
, p0 o8 j  \/ Ukennethchia916 發表於 2013-6-11 12:05 AM
9 d* N. h) y. d9 Y6 M: Ktvb now,tvbnow,bttvb蝴蝶個款睇落都好靚喎不過我更加鍾意one多d
. U& T: m& v& z5 L7 _+ Y8 s個個都話one@@
. A- M7 @6 G! u9 S1 m( ~os.tvboxnow.com我search左個款睇係幾靚仔, 咁如果呢部同3星既s4比邊部好d?
0 d$ {( w& ~; f, u% P4 eTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。sweetcherry 發表於 2013-6-11 06:29 AM
tvb now,tvbnow,bttvb# @( w1 }# A* j$ U. M; Q
我無s4唔清楚, 不過我聽講s4有好多問題- \8 V( Q. {- q( n2 I) H
你去實際試下兩部機先囉, 我就鍾意one多d, 金屬機身有質感同襟用好多
android機當中,我覺得htc做得最好,佢既介面有好多功能係方便過其他手機
) f/ M+ N# O6 L9 ]6 }1 _TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。特別係近期既one更加有誠意,zoe動態相薄都好好玩
: b, }- A" S+ W; g我無s4唔清楚, 不過我聽講s4有好多問題TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5 ]1 u. q0 [1 M/ c( s# V3 @
你去實際試下兩部機先囉, 我就鍾意one多d, 金屬機身有質感同襟用好多
. T6 @' |) l* Ios.tvboxnow.com鬆餅人 發表於 2013-6-11 06:52 AM
* \6 ]) A% [" ~3 K' d- }" k2 N. ~yes!我開頭都諗緊one定s4,最後都係買左s4,用落先知好多問題
! Z3 X9 W5 x1 L6 M& KTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。例如傾陣電話都熱到咩咁,玩game又會lag