返回列表 回復 發帖

你地覺得新一邊隻色靚d?

公仔箱論壇4 H, g1 Q* Z2 l3 U1 x

+ o' @6 ~; [* Z# ETVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
) F. g) v* P( ^- K" }5 U公仔箱論壇下個禮拜去買機, 兩隻色都好靚, 好難取捨呀!
真係各有各好, 黑色就型d囉, 但銀色可以突顯到金屬感我自己就買左銀色
好靚呀!!請問呢部係咩型號??我鍾意黑色多d!
真係各有各好, 黑色就型d囉, 但銀色可以突顯到金屬感我自己就買左銀色公仔箱論壇3 l% }: a) G( X% v; ~+ U, X
bombbomb2 發表於 2013-6-1 07:58 AM
tvb now,tvbnow,bttvb- q0 s' {9 Q# W2 Z3 g
我都係咁諗, 所以決定唔到...師兄咁你覺得部機好無用?
好靚呀!!請問呢部係咩型號??我鍾意黑色多d!
+ k. N3 X2 X+ e8 S0 V: N  w; m公仔箱論壇晴天陰天 發表於 2013-6-1 08:16 AM
5 s7 v1 G* Z8 k3 Z, }6 K  N6 K呢部係htc one, 詳細d你可以睇下呢篇blog文: [url=blog.yahoo.com/_IR22C7ZPZT4RJI7R47EOVE53YY/articles/1248596/index]blog.yahoo.com/_IR22C7ZPZT4RJI7R47EOVE53YY/articles/1248596/index[/url]
' t9 g  `. L+ `' R, ], ]TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我都係咁諗, 所以決定唔到...師兄咁你覺得部機好無用?
' Y: f; h# F/ J4 R1 }tvb now,tvbnow,bttvb鬆餅人 發表於 2013-6-1 08:30 AM
, J& O& G' i: R% w! x' P$ `
好用呀, 同埋影相真係靚, 我開頭都唔信, 諗住400萬像素唔夠, 點知影出黎仲好過千萬像素既手機
0 ^* F9 Z% }# l' pos.tvboxnow.com呢部係htc one, 詳細d你可以睇下呢篇blog文: blog.yahoo.com/_IR22C7ZPZT4RJI7R47EOVE53YY/articles/1248596/index
2 h( m, v# g; ^' k8 D3 Y) B鬆餅人 發表於 2013-6-1 08:31 AM
) _) G3 i6 A! m4 Ltvb now,tvbnow,bttvbTHX!睇完真係好吸引好想買, 特別係個ZOE影相功能好得意咁
7 {7 @$ X1 d6 S& ?# D: O- f1 Cos.tvboxnow.com好用呀, 同埋影相真係靚, 我開頭都唔信, 諗住400萬像素唔夠, 點知影出黎仲好過千萬像素既手機
  y" Y4 \7 f& i* {1 E9 K) Dbombbomb2 發表於 2013-6-1 08:49 AM
4 x! ]+ I# S+ `3 O. @, |6 M公仔箱論壇下,400萬像素影出黎唔會好多雜訊咩?
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。! u: B, t! u, a' y; x$ r3 `
下,400萬像素影出黎唔會好多雜訊咩?: k% u5 p& o# \$ R! r8 O5 z
晴天陰天 發表於 2013-6-1 09:07 AM
, j1 T& S, v( F- J5 T4 ?唔會呀, 因為one係用左ultra pixel技術, 感光度勁過其他手機好多
% J3 t4 ?% z  h' e/ Yos.tvboxnow.comTHX!睇完真係好吸引好想買, 特別係個ZOE影相功能好得意咁TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。* @' x3 [8 z" a* \& U
晴天陰天 發表於 2013-6-1 09:07 AM
& x: K! B5 G# btvb now,tvbnow,bttvb我都覺zoe動態相薄好得意, 好似有得影有聲相片添架@@
3 @) ]( t! U* k2 s, @) l* t0 GTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。唔會呀, 因為one係用左ultra pixel技術, 感光度勁過其他手機好多tvb now,tvbnow,bttvb8 G5 u$ P4 m# _( a8 z" E
bombbomb2 發表於 2013-6-1 09:19 AM
% T* K% a1 X- m; N% `' x
係呢師兄你係邊度買架, 知唔知邊度多野送?
2 K7 {$ f2 K# q. P) ~9 h公仔箱論壇係呢師兄你係邊度買架, 知唔知邊度多野送?
$ s- k( R6 _, o0 U, V) G鬆餅人 發表於 2013-6-1 09:36 AM
' ?4 I! I8 N" D, x/ a2 p
我個陣冇特別格價個d呀
; f8 n0 s) R0 }! e" u但我見依家係指定商鋪買就送五月天耳機塞囉
我買左黑,好型仔!而且我開頭以為金屬殼好易花,點知原來都唔係
* S6 h3 T4 E5 Z# h8 N- Gos.tvboxnow.com我都係咁諗, 所以決定唔到...師兄咁你覺得部機好無用?
/ S& R* [6 p  |6 sTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。鬆餅人 發表於 2013-6-1 08:30 AM
- `& Q5 w3 D) R: N2 _9 T5 w' Aos.tvboxnow.coman機之中最好用就係htc既手機喇,sense好user friendly,你用過就知!
, n+ q+ N, j0 p+ q" d3 ETVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我個陣冇特別格價個d呀
, g9 i' d& |7 b7 Y- b6 J, C公仔箱論壇但我見依家係指定商鋪買就送五月天耳機塞囉
. b* u9 ]7 H3 P1 ~os.tvboxnow.combombbomb2 發表於 2013-6-1 09:50 AM
公仔箱論壇: s# Q- _; V' c# @0 n. V
咁都唔錯啵, 多謝師兄報料