返回列表 回復 發帖

[自拍] 我2年冇剪過...今次終於扮死狗去剪....

,  描述: 2年啦=.=
單選投票, 共有 379 人參與投票

您所在的用戶組沒有投票權限
我本來都唔係好捨得=.=..tvb now,tvbnow,bttvb& T! V: R- J) c
但係因為好大把頭髮...
% |3 U* s  x. W' ?; o6 [而且夏天好熱..公仔箱論壇" t0 l! v7 a- C# g( H* ]
我終於將我留o左2年的頭髮剪o左了=.=........
$ R: L' `, P# V2 `6 S8 w( l) aos.tvboxnow.com剪o左15寸......- w& L9 e" V) \1 e* \: D$ A
雖然唔係幾捨得
2 h1 X6 i' A* O# f. e' \os.tvboxnow.com但係有d人話都幾得意
* }  d& Z7 U# ]  i9 V$ ?所以都唔會後悔 =]公仔箱論壇9 ]' V9 F  |' `" ~7 w7 q
比d意見..
, `# {/ v, E6 k  R1 n公仔箱論壇同埋呢..
5 [$ A' I- S2 w) j  L- O7 x8 K我係有d跟住我個偶像YUI剪的=.=....
/ h/ D5 s1 C4 T) wos.tvboxnow.comos.tvboxnow.com" m0 F+ H: Z, S* R

評分次數

• woodstock1221

短d好~~
入谷温人
点睇都系o甘靓女~
: H  }$ v) p  B* {; zTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我支持丫!!!
:014: 貌似无咩唔同...

回復 #4 pigufo 的帖子

原帖由 囉你命3千 於 2008-5-2 08:44 PM 發表
6 ]) {) T& O+ l9 |os.tvboxnow.com係囉 我都覺無乜分別  可能短頭髮易弄髮型吧
tvb now,tvbnow,bttvb$ V2 e: U. \# a5 b  H+ `; @0 y- G9 d& e
本來我想剪到咁  |0 u9 C" U7 r2 j" Y
但係驚o個個野剪得唔好...
$ U1 C' ?! k! O3 m) \9 A公仔箱論壇會好似個.....TB -.-TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。6 G9 y. Z/ S8 n% I/ s( H. e3 |; L, x
所以剪o左呢個先
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
thx for sharing
  2 年冇剪..TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。# a- R: ~, c, s7 B
我都覺得剪了比較好.. 哈哈..
原帖由 ed_teck 於 2008-5-2 09:41 PM 發表
- D1 @4 h1 ^0 s9 Q  wos.tvboxnow.com  2 年冇剪..tvb now,tvbnow,bttvb, G- W0 ~0 ^1 K$ l! H+ ^7 }
我都覺得剪了比較好.. 哈哈..
; S8 Y9 x( E( l0 T; q4 v多謝 =]
3 X" ]- ]/ T- U" @os.tvboxnow.com我都有d唔捨得....

回復 #6 Ca. 的帖子

唔駛理人點講...你係靓既..剪咩髮型都咁靓..我實支持你架 :onion14: 公仔箱論壇9 J/ @; x( M6 k# W; d7 s% Y& B& B
嗨..阿爺,你都系度啊
ok 喔。。。 都好靓啊,几kawaii啊~~:014:  加油~
RaVeDoGgIe --------------------------------------------------- eIgGoDeVaR
完全靚晒
妳的思想如何,你的日子必定如何
原帖由 kokjong 於 2008-5-2 09:53 PM 發表
  U+ K" u8 C# u唔駛理人點講...你係靓既..剪咩髮型都咁靓..我實支持你架 :onion14: 公仔箱論壇& `5 s3 ?0 c- P: a6 _& I) N# e
嗨..阿爺,你都系度啊
# E. ~1 Y3 m2 j多謝3 v; v$ F) {1 l- R  ^* ~. Y
我淨係驚比人話tb=.=
原帖由 ravedoggie 於 2008-5-2 09:57 PM 發表 os.tvboxnow.com3 d( L% L4 w9 q
ok 喔。。。 都好靓啊,几kawaii啊~~:014:  加油~
; ?1 P( }6 O6 H. s6 i; itvb now,tvbnow,bttvb唔...
3 e  G/ L: ?8 j- C  Sos.tvboxnow.com多謝  =]
如果妳真的剪阿YUI的髮型.
) e5 ]& c, s% B' T; J& p公仔箱論壇應該都幾好睇唔錯喔.
* x% D/ Y9 a( j$ A0 s公仔箱論壇下一次試試看.