返回列表 回復 發帖
師奶姊姊.. 股市d $ 係轉唔出來的..
原帖由 vwwo 於 2007-9-15 01:41 PM 發表

甘即系???????????
你地D钱,又系点稳番黎架???????
以前可以, 家陣已經唔得..
去賭波喇..
原帖由 canz85 於 2007-9-15 01:45 PM 發表
好呀~~~good Idea~~~如果我想退帮,是不是要帮主的批准??
有d 需要, 有d 唔需要.. 唔好俾你幫主知係我話你知的.. 驚佢揾我算帳..
原帖由 ljw1982 於 2007-9-15 01:46 PM 發表
ya ya.. i also play the game now....:014: :014:
有冇贏? haha
原帖由 canz85 於 2007-9-15 02:02 PM 發表
ed_teck (球王),你去开Fantasy football给我们玩。。。一定很受欢迎
不如你開, 我join 喇.. 到時我幫你宣傳下...

d 盤係 chu 版主開的, 連意乙都開埋..
大家研究下喇.. 好多人都問我有冇穩贏的..
我俾大家研究下我買的..
講陣, 賭波完全靠運的. 唔悉睇波的人可能仲易贏.
d 卜基專騙悉睇波的人.

原帖由 canz85 於 2007-9-15 02:02 PM 發表
ed_teck (球王),你去开Fantasy football给我们玩。。。一定很受欢迎
係喇.. can 兄, 叫我ed 就可以了.. ^^
liverpool make me lose money... :019:
  靓姐...
我考試期間, 洗麼返學..
靓姐, 你以為我同你女一樣甘大?
我有時返8點都係 5,6 點訓的
原帖由 vwwo 於 2007-9-17 01:38 AM 發表

后生仔,甘挨发,好易老既!
:019: 我都唔想, 有時趕下assignment, 趕下report, 考下試就搞到我時間亂曬, 可能係我自己時間安排得唔好..
舊了就變成習慣. 比較奇怪係我嚮pj 宿舍時係習慣性變夜鬼, 返到hometown 就比較正常
原帖由 vwwo 於 2007-9-17 01:45 AM 發表

想问一问,你读紧边科,响边间读?
:019: pj.. computer engineering..
原帖由 vwwo 於 2007-9-17 01:49 AM 發表
听人话读IT呢科,读完出黎都唔系甘易稳野做。
你有无担心过??
有... 唔只IT.. 家陣大學出來的有份好job 一d 都唔容易
不過見步行步, 其實有時工作係睇你肯唔肯做, 在大馬只要肯做係唔會餓死的.
只要不要自視過高, 要求太多.. 相信仍然有出路的
原帖由 vwwo 於 2007-9-17 01:58 AM 發表

Yes !!!!!!
我好欣赏你呢种态度!
俾心机,你一定掂既!
:onion31::onion31::onion31:
:onion14: wahaha.. 多謝你的欣賞, 不過有時講易做難.
希望在明天喇.. 我屬於思想比較成熟派的人(唔好笑我, 我初中時期已經俾人認定係尼種老土怪).
有好多時候, 都會念人生的定義, haih.. 好多野, 從不同的角度去睇, 個個都唔同.
有時就真是要向你地d 人生exp 比較多的長輩學習下..(唔係話你老, 係話你的人生比較多姿多彩.
出去食d 野.
靓姐, 你都早d 訓喇.. 最近你甘忙, 休息唔夠好易病.
cu.. ^^
  各位好啊..