返回列表 回復 發帖
原帖由 老弟 於 2007-11-1 12:34 PM 發表

老过我一岁`

wahahahaha!!!!
雖然你係弟弟.. 但是係老弟.. 哈哈.. 個名改得好..
原帖由 mkc_asia 於 2007-11-1 12:37 PM 發表
簡稱:MASTER

上個月剛剛畢業Degree (Hon) ... 一月開學。。。依家放假!

以下内容給ed睇ONLY...
**** 本內容被作者隱藏 *****
ic... 你見過我.. 係咪講笑.. 我星期幾工作先?
  杰少
原帖由 mkc_asia 於 2007-11-1 12:47 PM 發表
好似個日係星期日。。。

沒有印象~
... 你認到我? 你又肯定係我?
我係上星期岩岩開始做.. 你壞喇, 見到我又唔打招呼.. 偷偷地望人地..
原帖由 ljw1982 於 2007-11-1 12:48 PM 發表

ed兄!!你好啊!! 你好忙啊!:onion31:
有没有时间去玩我的游戏啊!
sure 喇.. 有冇 tips 啊?
原帖由 mkc_asia 於 2007-11-1 12:49 PM 發表
做棺木?
係就真是好有錢..
原帖由 mkc_asia 於 2007-11-1 12:50 PM 發表
我去食飯先。
半個鈡后見。。。
我都要出出去了..
:onion14:  飲茶時間..
  係啊... 我都要出糧俾 Sports Game 的版主了.. 唔知應該出幾多tim..
原帖由 mkc_asia 於 2007-11-1 03:53 PM 發表
100万 :onion31:
每個月一百都ok 喇.. 你依家系putrajaya?
原帖由 asus_p2_vb 於 2007-11-1 03:57 PM 發表

都唔係真錢 :onion03:
真錢.. 你都幾大胃口wow..
原帖由 mkc_asia 於 2007-11-1 04:02 PM 發表
No no.. at Seremban...

回復 #4523 asus_p2_vb 的帖子

我都想呀。除左training時,有出過糧,我從黎都沒有領過糧架。
我冇工作經驗。。。。

係TVBNOW工作最耐! ...
seremban.. 你住 seremban 了?
原帖由 Gabriel_Lum 於 2007-11-1 04:02 PM 發表

是不是我啊?
你念得太多了
原帖由 mkc_asia 於 2007-11-1 04:08 PM 發表
Seremban or Putrajaya.....

My Parent and My Brother 's house different place...
oic.. 你留在大馬直到1月?
聽星光幫好過喇..