返回列表 回復 發帖
原帖由 ravedoggie 於 2007-10-3 10:57 PM 發表
阿爷一定系做D唔见得光架事罗。。。。
... 我係好清純的
原帖由 ravedoggie 於 2007-10-3 11:04 PM 發表

,系啊,你好清纯~~~ 我中意~    
骨爷,果个人禁言佐啦? 唔系俾WARNING 1st 架咩???
睇佢係新來的.. 暫時口頭警告..
原帖由 ravedoggie 於 2007-10-3 11:06 PM 發表
做么入唔到架???新鬼:onion31:    !!
已經俾我移走.. 尼種帖只會大殺風景
原帖由 terenceng 於 2007-10-3 11:08 PM 發表
讲的是谁???
果位新鬼
原帖由 ravedoggie 於 2007-10-3 11:10 PM 發表

他post D 么????  什么大杀风景??
原帖由 kachi94523 於 2007-10-3 10:50 PM 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=2504019&ptid=164640][/url]
新鬼 您是第 54個瀏覽者

新鬼
前幾天,我晚自習回家,被一輛大卡車撞死了,司機将我的屍體抛入了路徑邊的小河里,然後逃走了,你看見了這條消息後,請将她發給4個論壇,如果沒有發,你的媽媽會在1個月被車撞死,你的爸爸會得絕症,如果你照上面做了,在5天後,你喜歡的人也會喜歡你,這條了,我不得不發
原帖由 ravedoggie 於 2007-10-3 11:13 PM 發表
好闷!!!!!!!!!  好想找些事来做~!
你提議喇..
原帖由 ljw1982 於 2007-10-3 11:14 PM 發表
hello hello... good evening everyone....
杰少.. 今晚有冇睇波啊?
有friend 揾我打牌.. 閃陣..
  男主角...
rave 兄幾日唔見, 去左越南啊? :onion10:
原帖由 terenceng 於 2007-10-6 01:15 AM 發表

你有投我一票吗??
我棄票啊.. 三個選擇太少.. 我想投的人太多了..
多謝你的支持...
原帖由 ljw1982 於 2007-10-6 01:15 AM 發表
ed兄你来啦!!good morning ah!!
今日你又開夜?
原帖由 ljw1982 於 2007-10-6 01:20 AM 發表

不是啊!!我要去 罗!!!
... 886
原帖由 ravedoggie 於 2007-10-6 01:20 AM 發表

:024: 骨爷。。有黎插我~!!!! 我日日都有入黎,但系冇回帖之嘛~~  
你好衰~~用骨插我~ 越南哇~~~ 你中意?哈哈
:onion14: 每日一插.. 感情越來越深嘛.. 哈哈..
  唔緊要喇.. 都係玩玩下..