返回列表 回復 發帖
  今日有麼心水?
:onion05:  傾d 麼野啊.. 老友...
原帖由 ravedoggie 於 2007-9-26 08:41 PM 發表
闲聊罗~~~都冇topic~~~你有?难道????
難道
原帖由 ravedoggie 於 2007-9-26 08:54 PM 發表
难道麽野???? :019: 你讲你D波经啦。。。。 球王。。。 哈哈。。 我都好耐冇赌波。。。7 年啦!!!
接波...

今晚唔知啊.. 仲未研究.. 你有冇心水?
7 年冇賭? 好事.. 應該夠買wira 了..
原帖由 ravedoggie 於 2007-9-26 09:22 PM 發表
wira??? 买wira做么???????
以前有個阿伯同我講佢輸俾bookie 的錢夠買CRV..
你七年冇賭, 應該夠買wira 了..
原帖由 canz85 於 2007-9-26 10:34 PM 發表

ed兄,rava兄好呀~~大好呀!!!
哈哈哈。。。输给bookie的钱够买一部是对的。。
以前我输得比他还残,差点要去BAHAU避风头~~~
好彩,有贵人,才有今天的反客为主~~
所以,RAVA兄没赌是对的。。我们输了怎样,最后 ...
不要來馬口避.. 會想lcw 兄一樣的, 睡街邊會上印度報..
原帖由 canz85 於 2007-9-26 11:06 PM 發表

~~~昨晚,利记给你赢多少钱~~???
我下20 啊.. 昨晚收穫唔錯.. win 4 場 lose 半場..
希望今日波波都聽話喇.. :onion14:
omg.. 剛下完注. asianbookie 盤口就變了..
熱刺..
原帖由 ravedoggie 於 2007-9-26 11:38 PM 發表

吓??? lcw 上印度报??? 么事啊???????????
:onion14: 佢話輸波輸到訓街.. 上埋印度報..
mr.bean 肯定係仙家喇.. 一睇就知係老細
原帖由 bibi1205 於 2007-9-27 02:41 PM 發表
saya dari kedah sungai petani
你好啊.. 去左加拿大幾耐?
做野 or 留學?
原帖由 bibi1205 於 2007-9-27 02:45 PM 發表
kerja cari money 5year already
.. 都離開好耐下.. 幾耐冇返來?
一個人過去工作?
原帖由 bibi1205 於 2007-9-27 02:53 PM 發表
with my kawan.so banyak rindu malaysia
kawan ke.. ah wek?
i gtg.. chat next time.. cu.. ^^