返回列表 回復 發帖

回復 #2094 vwwo 的帖子

吾識華語呀 ﹗﹗:onion03:
講 法文好過啦 ﹗﹗:onion03:
迪士尼樂園歡迎你
原帖由 woofy 於 2007-12-19 12:26 PM 發表

最衰以前未識你啦!
如果唔係可以比內幕消息你吖嘛!
靚媽果間黑道貿易 都係有內幕 架 ﹗﹗
迪士尼樂園歡迎你
原帖由 woofy 於 2007-12-19 12:34 PM 發表

does UK work bourget?
YES !!!!! got it !!! woofy 好野 ﹗﹗:014: :014:
迪士尼樂園歡迎你
原帖由 lenykoy 於 2007-12-19 12:36 PM 發表

Huh??!! I'm using Vista MSPE lar......
VISTA ???? my friends all changed back to XP lur !!!
迪士尼樂園歡迎你
原帖由 vwwo 於 2007-12-19 12:37 PM 發表

你又知???你有收果咩??
吾敢收 ﹗﹗
迪士尼樂園歡迎你
原帖由 vwwo 於 2007-12-19 12:46 PM 發表

不过,我今次有去申请啊!
今次你又敢吾敢收先??
吾係黑錢 我一定收架 ﹗﹗
迪士尼樂園歡迎你
leny ~ where is your company this time ???
迪士尼樂園歡迎你
原帖由 vwwo 於 2007-12-19 12:50 PM 發表

黑道D钱,你话黑吾黑啊?
吾好嚇我啦 ﹗﹗﹗
迪士尼樂園歡迎你
原帖由 vwwo 於 2007-12-19 12:52 PM 發表

甘你仲要吾要啊?
死就死啦 。。。。。要 ﹗﹗
迪士尼樂園歡迎你
原帖由 lenykoy 於 2007-12-19 12:52 PM 發表

I'm waiting Mr. Kim to approve my company......
Ur company just on top of me.......
Ooh !!! I missed it !! sorry !!
迪士尼樂園歡迎你
原帖由 woofy 於 2007-12-19 01:00 PM 發表

oh so that's why...
so we have to wait longer for all the applications to support vista
also VISTA still has bugs ga !!!!
迪士尼樂園歡迎你
原帖由 lenykoy 於 2007-12-19 01:00 PM 發表

Kopitiam = 咖啡店。。。。
Is Malaysian Hokkien language.......
I thought you said "" Kapitan " ( curry)
迪士尼樂園歡迎你
原帖由 woofy 於 2007-12-19 01:07 PM 發表
乜原來股市咁多公司都唔掂呀??!!
好多都比金谷秀夫收左既?
包括個間冒牌Apple公司
所以話要買正貨。。。用冒牌就。。。
迪士尼樂園歡迎你
原帖由 woofy 於 2007-12-19 01:12 PM 發表

bourget 又返來囉!
我要收信 ar ma !!
迪士尼樂園歡迎你
bye leny
迪士尼樂園歡迎你