返回列表 回復 發帖
解釋釘組點樣可以唔駛跌死os.tvboxnow.com' W0 T, o  ?+ a5 ?/ z9 P: ?/ J
os.tvboxnow.com9 E4 O  ]0 C7 q+ k" E5 v
蜘蛛俠上身噴蜘蛛絲在牆上
2 @: a* Q6 H1 j' r# F( ]
5 v) p' b; l( A4 z* }& I& I6 Z0 A"爆seed"解毒揭秘 上集
* M& E& S1 l0 X+ pos.tvboxnow.com睇嚟應該唔使下集了,戲中.....畢竟係做戲,
1 j. U7 v8 d7 W% k6 W1 Z9 Los.tvboxnow.com故事開頭已經限制咗時間....九個月....% F9 F1 h4 l/ e$ g+ k
由康sir未死派釘姐查外圍檔口位置,. H' ?' y% x& h: W' H1 n8 j
查到後仲呃飲呃食,跟住康sir死咗之後,os.tvboxnow.com& {: Q% Q; C) n: r
要卓sir搵釘姐時,釘姐講[ ...
! u/ B2 g6 @& r7 L4 ^tvb now,tvbnow,bttvb金田Sam 發表於 2014-9-11 02:58 AM
公仔箱論壇0 j/ Q8 g. E6 s
拘捕>拘留>起訴>開庭>定罪 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5 C) Y& ?4 v) p: g) X1 Y
時間可以是1至2年
: H% k  l. K* V) r公仔箱論壇其實呢類劇情破綻已經成為無記劇嘅通病架啦,又係嗰句一睇開啲囉。
: |7 e* d3 ?* I) b5 q8 P0 D  ]leekwoklam 發表於 2014-9-11 03:39 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5 `2 _; ^, t, g( B2 q* b9 p$ _# d
我覺得這一次可以解釋得到
老實講.. 個人覺得全套劇講卓sir追張太呢段最悶
: w3 ]9 ?2 V: Z9 c2 zTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。大文細佬 發表於 2014-9-14 07:06 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。0 a) s( b8 I3 D0 f  k  U
TVB 劇集一定包括大量愛情戲 我寧願看更多警察和幫派鬥爭
本帖最後由 Pedestrian_A 於 2014-9-23 04:02 AM 編輯 公仔箱論壇, J  j, K, i# Z, V8 y

1 v- U3 W( _1 y. a! \, {$ a8 Gos.tvboxnow.com
其實唔係咁明乜野叫借庫..os.tvboxnow.com* t1 ^% j0 \* \& [3 b: q% o/ V+ V
大文細佬 發表於 2014-9-23 03:13 AM
tvb now,tvbnow,bttvb  y; y4 Y4 l: Z
维基百科os.tvboxnow.com" t2 s' C1 s- E7 Q9 a
觀音借庫,是中國民間信仰,又名觀音開庫。起源有說,觀音大士修道期間,500護法羅漢化身和尚,下凡為考驗觀音之修行,到觀音廟化緣討飯,觀音於是日農曆正月廿六大開倉庫,給和尚們享用齋菜,其餘食物留給到訪參拜的善信。此民間傳說成為約定俗成,化為善信按是日到觀音廟酬神、借庫,年底還神等之宗教活動。公仔箱論壇( K  ~) _( N% p. p
tvb now,tvbnow,bttvb8 F7 N% z2 B  }% e: Y4 [
簡單來說,D人希望觀音能夠幫助有飯吃有錢用

評分次數

• timmaxsing

29434264 }0 d; L4 C) ^+ \1 d
2943427" D2 l( {. x2 U! ?
聽講係18集釘姐食得鬼咁開心嘅牛歡喜嘅冇咁核凸版,佢嘅「真身」非常嘔心,唔想出街。
& F4 \7 s" ^2 V5 [7 jleekwoklam 發表於 2014-9-22 02:46 PM
6 o! a+ z5 E: L/ v8 r- Ltvb now,tvbnow,bttvb我覺得是TxB找不到那麼多牛歡喜. 求其找一些肉代替.
* L# ~) ~3 d+ r: W: A9 `
公仔箱論壇; X/ S4 v. b. R
即係信仰一種喇... 唔好怪我咁講.. 邊個諗出嚟架?... 咁即係有借有還上等人喇... 咁要還幾多呢(加埋利息).. 點還法呢? 信仰呢家野但求心安理得.. 信則有不信則無! ...
$ ]; h+ K% C4 aTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。大文細佬 發表於 2014-9-24 01:36 AM
公仔箱論壇2 `8 p( s+ r2 T- p6 `; F$ Q( x/ L
下一年買衣紙還. 寺廟或附近會有出售.  
! M7 [( X0 ?& S- W, J& T& ?
我想問釘姐,可唔可以唔用套又唔食藥架?
! e( e4 d+ p% u  V- C3 N; m
  S) k! d' {; g. `  l: [TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2945301
. j  g' u' d4 Uleekwoklam 發表於 2014-9-24 03:06 PM
釘姐自己說怕有BB, 唔用套又唔食藥還有其他避孕方法但在這裡不能說.
os.tvboxnow.com1 [7 g) C8 s6 ]" Q( E/ l

& k% y% d5 N7 ~) D, D/ K公仔箱論壇仲要唔一定一次就咁易有BB架嘛.. 有咗咪仲好.. 世界人口老化... 我地呢啲嚟緊出身社會做事嘅人好慘.. 一個要養勁多個.... 生多啲好公仔箱論壇4 T0 V) P9 H9 M! t
大文細佬 發表於 2014-9-25 02:03 AM
兩名臥底的BB用避孕產品比較好.
( P" N. u8 `% JTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我知我知我知.......不過真係講唔出口。9 l2 G2 j1 j' C  l/ @! H0 T$ T
leekwoklam 發表於 2014-9-25 04:08 PM
版主可能不喜歡這個話題
* f$ |0 P% _  L1 {  S  \TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
. o* t( @) p9 a- Q' ?兩個臥底嘅BB會點架??
! P( P- I. N  a( e+ Cos.tvboxnow.com大文細佬 發表於 2014-9-26 01:19 AM
os.tvboxnow.com& `6 F$ }- e* h  q( f- a1 H2 L
面對危險機會太高, 死亡機會也高...
/ g/ f) w% z/ d. K" f$ t

* U% f; q" a, T1 W- l( w公仔箱論壇UC可以好多種架嘛... 啱啱睇到新聞.. 掃黃都可以係UC架.. UC同UC生個CU仔或女.. 勁..香港CU好難入!
* i  q1 H* {/ E- s# C4 }* Xtvb now,tvbnow,bttvb大文細佬 發表於 2014-9-27 01:34 AM
爆seed釘姐不是掃黃
小嘉、爆seed、羡昕、Kobe、羡晴、卓sir、木蝨之中,我估有2個會去賣咸鴨旦。
5 u2 g# v( ?1 R5 v- L0 m( B% J7 F- n  g! ros.tvboxnow.com
) b! q3 P; \% K! a7 Utvb now,tvbnow,bttvb為什麼沒有林希微!!?? 她是第一個要死!!!
1 E9 J7 R- ^$ O8 Q" ptvb now,tvbnow,bttvb又比你講中咗心底話,呢場純係滿足男觀眾....
4 l4 z3 G# \- j6 g0 A+ eTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。0 Q8 E) x# K  {# ^5 M
而我呢,已經開始儲埋兩集先一次過睇Lu.......
% [, P0 \' e/ Ytvb now,tvbnow,bttvbTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2 I2 }, B# F6 g3 I, c; c& g
細佬,唔知係咪我有問題呢?我睇敏之呢場舞真係冇乜feel,所以之後先寫呢個處境笑話之嘛...... ...0 {& Y' }7 k0 H) J/ u. T
leekwoklam 發表於 2014-10-2 03:27 PM
6 l) q1 }& M# i# j0 q1 V- y$ {我是男觀眾但看後沒感覺
/ X9 S; @8 b8 e0 i* @os.tvboxnow.com
: ]5 J4 i4 Z% K6 E( L& I1 r公仔箱論壇你同lamlam都睇後無感覺.... 真係咁差?? tvb now,tvbnow,bttvb) W: V) g8 R" [5 S$ P5 u6 Y
大文細佬 發表於 2014-10-3 01:23 AM
- b2 h. G) V, Y" w' _3 d8 ?* ?os.tvboxnow.com可能陳敏之眼神電不到我...  又可能陳敏之胸部太小