返回列表 回復 發帖
解釋釘組點樣可以唔駛跌死
& D& ?  @+ r3 `% m
" M9 F' g! m+ u- |1 z  TTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。蜘蛛俠上身噴蜘蛛絲在牆上
: W- T. H: z4 S! ?
公仔箱論壇, t, u/ u, N% y
"爆seed"解毒揭秘 上集os.tvboxnow.com$ B# s% f4 A" N3 M
睇嚟應該唔使下集了,戲中.....畢竟係做戲,
2 P# n! H2 s, r4 vos.tvboxnow.com故事開頭已經限制咗時間....九個月....
; s4 g6 `7 e# @$ P9 f0 M$ v  J4 s由康sir未死派釘姐查外圍檔口位置,TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2 j" p6 H6 M% {9 ], V
查到後仲呃飲呃食,跟住康sir死咗之後,
# w' w. s. M; o: i- X( B$ [. [4 w; tos.tvboxnow.com要卓sir搵釘姐時,釘姐講[ ...
+ G1 L5 ]; _1 F# e9 T金田Sam 發表於 2014-9-11 02:58 AM
tvb now,tvbnow,bttvb+ b: M  F, v) [/ \7 E0 L
拘捕>拘留>起訴>開庭>定罪
1 |3 N' L! V( ]$ G) h4 [, ^TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。時間可以是1至2年
! v1 v9 ]$ L5 K5 K! K" c+ Q
其實呢類劇情破綻已經成為無記劇嘅通病架啦,又係嗰句一睇開啲囉。
& Z& n; e: R( o  {. W1 p公仔箱論壇leekwoklam 發表於 2014-9-11 03:39 PM
) V% ]- @; T# Y$ z3 d% f8 l我覺得這一次可以解釋得到
老實講.. 個人覺得全套劇講卓sir追張太呢段最悶1 n; m7 `" m" Q& P; N& l+ z' Y
大文細佬 發表於 2014-9-14 07:06 AM
" s" N+ B0 A9 u' Y7 f% `
TVB 劇集一定包括大量愛情戲 我寧願看更多警察和幫派鬥爭
本帖最後由 Pedestrian_A 於 2014-9-23 04:02 AM 編輯 公仔箱論壇  g$ c# X. K& ?4 R0 J

( H) O0 y3 \' {6 A公仔箱論壇
其實唔係咁明乜野叫借庫..os.tvboxnow.com$ @1 r' z/ G3 B9 w1 Y, V" ]
大文細佬 發表於 2014-9-23 03:13 AM
- c/ [. {4 O9 d  ], H( ]$ k3 Kos.tvboxnow.com维基百科os.tvboxnow.com8 P2 k2 X  v" o' m
觀音借庫,是中國民間信仰,又名觀音開庫。起源有說,觀音大士修道期間,500護法羅漢化身和尚,下凡為考驗觀音之修行,到觀音廟化緣討飯,觀音於是日農曆正月廿六大開倉庫,給和尚們享用齋菜,其餘食物留給到訪參拜的善信。此民間傳說成為約定俗成,化為善信按是日到觀音廟酬神、借庫,年底還神等之宗教活動。公仔箱論壇! D- \2 P. Y0 [
公仔箱論壇* J  ~9 B! |2 o* |/ Q
簡單來說,D人希望觀音能夠幫助有飯吃有錢用

評分次數

• timmaxsing

2943426公仔箱論壇  [9 y/ t% r! e1 g
( a8 e+ e. W! s: c聽講係18集釘姐食得鬼咁開心嘅牛歡喜嘅冇咁核凸版,佢嘅「真身」非常嘔心,唔想出街。
6 P2 J7 L  p9 x7 E" f$ l1 n+ Qtvb now,tvbnow,bttvbleekwoklam 發表於 2014-9-22 02:46 PM
) }2 h! ]* Y3 z  o0 htvb now,tvbnow,bttvb我覺得是TxB找不到那麼多牛歡喜. 求其找一些肉代替.
os.tvboxnow.com2 h7 Z' M2 E$ f# F, T+ X

% a9 \; d% j7 }/ v公仔箱論壇即係信仰一種喇... 唔好怪我咁講.. 邊個諗出嚟架?... 咁即係有借有還上等人喇... 咁要還幾多呢(加埋利息).. 點還法呢? 信仰呢家野但求心安理得.. 信則有不信則無! ...1 N% y, R+ Y3 N2 O3 {  k
大文細佬 發表於 2014-9-24 01:36 AM
os.tvboxnow.com+ X4 ]& v8 s4 z6 i
下一年買衣紙還. 寺廟或附近會有出售.  
( L# x% y9 e9 x1 }- k我想問釘姐,可唔可以唔用套又唔食藥架?
6 x0 @* Q' _& {- M. @公仔箱論壇
* s" W% }! o2 ^: n; H; {os.tvboxnow.com2945301
( l2 k( n9 H! d$ O& c6 R% R* Gleekwoklam 發表於 2014-9-24 03:06 PM
釘姐自己說怕有BB, 唔用套又唔食藥還有其他避孕方法但在這裡不能說.
公仔箱論壇5 V- b: w2 |7 d
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。& \& L- `6 M9 U; U+ O- i5 |
仲要唔一定一次就咁易有BB架嘛.. 有咗咪仲好.. 世界人口老化... 我地呢啲嚟緊出身社會做事嘅人好慘.. 一個要養勁多個.... 生多啲好os.tvboxnow.com" \' S  |: t" D
大文細佬 發表於 2014-9-25 02:03 AM
兩名臥底的BB用避孕產品比較好.
$ |) ~1 I: m# A8 L+ K我知我知我知.......不過真係講唔出口。公仔箱論壇! H+ s7 n! X2 F2 ~
leekwoklam 發表於 2014-9-25 04:08 PM
版主可能不喜歡這個話題
公仔箱論壇% {: P. o/ b0 l) k& f
; V, z- ]% ^3 e  i# H" L+ Z
兩個臥底嘅BB會點架??' o4 _4 p; e) q4 Q7 p$ ~  C
大文細佬 發表於 2014-9-26 01:19 AM
4 S7 W! P, r( Z  yTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。面對危險機會太高, 死亡機會也高...
+ k: `; R- c# G3 ?: m& f7 g) m$ d. D7 ^
UC可以好多種架嘛... 啱啱睇到新聞.. 掃黃都可以係UC架.. UC同UC生個CU仔或女.. 勁..香港CU好難入!" m& w) a5 G* _8 V! C1 n. }
大文細佬 發表於 2014-9-27 01:34 AM
爆seed釘姐不是掃黃
小嘉、爆seed、羡昕、Kobe、羡晴、卓sir、木蝨之中,我估有2個會去賣咸鴨旦。
; a7 f* }* G" j" Dtvb now,tvbnow,bttvb
7 X1 w& i, L4 y) q% M( E, E& |0 ]5 d5 p公仔箱論壇為什麼沒有林希微!!?? 她是第一個要死!!!
8 [* d3 ?/ V* z. E3 Q0 v% w& wos.tvboxnow.com又比你講中咗心底話,呢場純係滿足男觀眾....
. j" B% u3 Q2 I2 f  l, C0 {1 l. wos.tvboxnow.comTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。9 w. I; O# p  M% _2 |1 p( Z( g6 Z2 b
而我呢,已經開始儲埋兩集先一次過睇Lu.......
' N, O% Q8 p9 k: z; @3 CTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。% E% x; w' E, m1 W
細佬,唔知係咪我有問題呢?我睇敏之呢場舞真係冇乜feel,所以之後先寫呢個處境笑話之嘛...... ...os.tvboxnow.com9 Q3 n" L6 s0 i2 v
leekwoklam 發表於 2014-10-2 03:27 PM
- x" |, c- F- V
我是男觀眾但看後沒感覺
+ I) e5 v8 \  d. r' g8 m

, c6 v- E/ v9 o6 Ztvb now,tvbnow,bttvb你同lamlam都睇後無感覺.... 真係咁差??
+ h9 [; [5 B; k$ j5 gos.tvboxnow.com大文細佬 發表於 2014-10-3 01:23 AM
% F) E. C5 a! \2 B. ^
可能陳敏之眼神電不到我...  又可能陳敏之胸部太小