返回列表 回復 發帖
4億 TVB$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$    如果用雪糕BB 就3億       甜檸版姐就趣趣地2億

頭像有價  
km8000 發表於 2012-8-10 10:48 AM
4億,你係老鼠,不好學獅子開大口。。。出街先。。。
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
還個價    買賣不成仁義在  
km8000 發表於 2012-8-10 12:00 PM
1億1month。。。easy money。。。。
檸姐 ------ 大減價   2億1month  
km8000 發表於 2012-8-10 07:13 PM
一億,快地。。。
你唔想用果只icon遮......等 雪糕mm 來鬧你....
鼠爺。。。。
Fls。。。。yes 。。。。why still not using....

五億一個月 - HIDE 姐?
醒爺。。。開工啦。。。
收到檸姐 TVB$$$$$$$$$$$$$$$$$ 1 大億  
km8000 發表於 2012-8-11 05:38 PM
Fls。。。。有嘢睇啦。。。。
原來做廣告好好搵  
km8000 發表於 2012-8-11 05:43 PM
笑到 8月25號。。。。
玩紧D咩啊
lhy92725 發表於 2012-8-11 06:04 PM
你睇唔到鼠爺新頭像?
又真系睇吾到啵
lhy92725 發表於 2012-8-11 06:08 PM
呢個咯
我都睇唔到
HIDE 發表於 2012-8-11 06:19 PM
HIDE 哥?

~ Sweet sweet lemon ~ since when 甜甜鼠 used that ~

~ 甜甜鼠 ~ 1789693 ~ 125 1789694
~ 178969017896911789 ...
fls125 發表於 2012-8-11 06:54 PM
He has to keep it until August 25 5pm
~ Sweet sweet lemon ~ why not full month ?
~ 甜甜鼠 ~
你是 男还是女?
fls125 發表於 2012-8-11 07:24 PM
Why not full month?  - He bargained lah.....