返回列表 回復 發帖
原帖由 chfong2 於 2009-2-4 01:23 PM 發表
Lucky not saying me
husband

coz i tot u ady in 谷底mah..
原帖由 chfong2 於 2009-2-5 07:33 AM 發表
兄弟,我地等唔到她啦,她都“怕输”不敢赌。
哈哈,因为我不想和你们“距离”太远嘛......

(昨晚喝开工酒吖,所以没有拿laptop 回家咯... )
原帖由 chuu 於 2009-2-5 09:57 AM 發表

系没借口来架。。。
要逼人地show off....好啦...俾你睇下昨晚我D“所做所为”啦...   (一餐食左一日既份量... )

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

回應 chfong2 第 4195 篇文章

u see how many i ate ytd...
原帖由 manyiu 於 2009-2-5 10:34 AM 發表

風嫂. 有冇我份呀? 好正呀! 575048
梗系有啦....

reserve左最大份既俾你啦!
原帖由 chfong2 於 2009-2-5 10:37 AM 發表
ytd get full full & "sweet" "sweet" to sleep loh.
too greedy, eat too full, end up need to drink chinese tea消化下 b4 sleep....
原帖由 chuu 於 2009-2-5 10:44 AM 發表

甘好吃。。。。。
oh, 我有coupon 可以free 1 person咔,你要吗?

收费:

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
原帖由 chuu 於 2009-2-5 11:40 AM 發表

KUALA LUMPUR。。。
要特定飞过去吃免费餐。。。
有无呢度架。。。
我特地留俾你同猪猪食咔.... 所以你一定要过黎...
原帖由 chuu 於 2009-2-5 12:00 PM 發表

有无送埋机票??
我知你牛一....但系都吾好食水甘深先得咔...
原帖由 chuu 於 2009-2-5 12:39 PM 發表

今日唔食就要等一年后啦。。。
点解你既口吻甘似风风咔,你无好学晒他D衰野bor..
原帖由 manyiu 於 2009-2-5 11:21 AM 發表

多謝風嫂! chuu 好似流緊口水喎! 請D俾佢吃啦, 我驚佢搶我個份呀!哈! 575087
由得他流口水啦..我“”左coupon他咔啦...
原帖由 lhy92725 於 2009-2-5 11:25 AM 發表

呢度有野食啊
哈哈,系吖,食到miaomiao好饱吖!你都一起黎食啦..
原帖由 h2o 於 2009-2-6 02:25 AM 發表

"賭"米的神
笑死我...金句金句...
原帖由 h2o 於 2009-2-5 06:20 PM 發表

好豐富
風嫂唔係話減肥咩
俾少少面...
原帖由 蓝云 於 2009-2-5 07:30 PM 發表

miaomiao姐姐。。。。蓝云看到啦。。。。

看到让人流口水啊。。。。
哈哈,肥了也甘愿...