返回列表 回復 發帖
原帖由 chfong2 於 2008-11-27 12:30 PM 發表
Ai!

She's back i want to going to DO DO DO liao
sweep floor, wash cloth & prepare lunch for me plz...
原帖由 炼狱死神 於 2008-11-27 12:12 PM 發表
大家好噢~~
我来了~~
有没有人在呢??
miaomiao在
原帖由 jclai 於 2008-11-27 12:43 PM 發表
c.罗好可怜。。。
总好讲,卖他去你度都1个仙都赚无到,你究竟有无帮我promote比你D客咔?!
原帖由 chfong2 於 2008-11-27 01:34 PM 發表
i give a FULL Service. from living room to bed room
wat full service??!

(u should say provide SUPREME service from INTERNAL to EXTERNAL only ppl will attract mah...)
原帖由 tingx2 於 2008-11-27 01:53 PM 發表

哈哈。。你仲差过宾宾。。拿你同他地比。。真是对宾宾唔住。。
猪猪,风风既皮肤白过宾宾咔...

(D肉总好弹手咔... )
miaomiao终于入到top 10 啦....

(我其实好低调咔,你地自己入去sport投注区睇啦...

(但系有时tvbnow都好难入,果server一直hang....所以我都明白吾容易睇既...好啦,既然系甘,我惟有copy出黎比大家睇啦.. )

放大少少,甘大家吾会睇到甘辛苦...

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
原帖由 jclai 於 2008-11-27 04:08 PM 發表
很快跌出10大。。。。
其实我都惊咔... 所以快快copy系度...

“曾经”系top 10就甘愿咔啦....

(fong fong plz dun follow me bet...)
原帖由 tingx2 於 2008-11-27 04:10 PM 發表

哈哈。。抹屋啫喔。。关肉么事?!
他有special service咔,猪猪帮衬下啦....

(间屋月尾要交租吖... )
原帖由 tingx2 於 2008-11-27 04:11 PM 發表
miaomiao是烂赌猫!!!
其实我系用心良苦...

我想以烂赌制烂赌,所以风风,你赌到边我追到边咔啦...

(fong fong, i'll always love u 1...)
原帖由 qqbubu 於 2008-11-27 04:10 PM 發表

名符其实《赌后〉
QQ,我知道我包尾,你都吾好笑我赌“后”

(我吾返娘家... )
原帖由 jclai 於 2008-11-27 04:27 PM 發表
我也是过来人。。。
oh, 系吾系同风风同一batch咔?
原帖由 jclai 於 2008-11-27 04:25 PM 發表
你有向客人收钱吗???
oh no, 风风service完客人忘记收钱....
原帖由 tingx2 於 2008-11-27 04:27 PM 發表

唔要啦。。。呢点揾衰雀来。。她中意呢地。。
mun2靓女,考虑下风风吖!好过奇丑咔!!

(包吾会好似toyo老细甘,斋做“上半场”
原帖由 tingx2 於 2008-11-27 04:27 PM 發表

结果就是两个越来越烂赌。。
风风,我地真系“天生一对”
原帖由 jclai 於 2008-11-27 04:36 PM 發表
在这一期。。。。
是吗?小白不是跟你的吗? 他还在top 10吖...