返回列表 回復 發帖
原帖由 joshlier 於 2009-1-22 10:20 AM 發表
hi every one....after CNY i only back lar..will post my XIXi photo again!!! and mine

haha..i bring her along back IPoh yo...^^
你呀......快D..POST...茜茜D相上嚟睇呀.....剛剛見你開MSN本來我想HI你架......但又怕你忙所以咪冇LOO....
我SEND...D...大牛相你睇吖 好唔好
原帖由 jnc3688 於 2009-1-22 02:37 PM 發表
DOBI

再见了,以后我不会再来这里
唔好啦,.....你得閒整D嘢嚟玩下啦......怕鬼咩
原帖由 jnc3688 於 2009-1-22 03:43 PM 發表

bye bye
咁你遲D再嚟玩過啦
原帖由 jnc3688 於 2009-1-22 05:29 PM 發表

祝你有愉快的一天
咁你係咪即係開心噃啫..............
原帖由 kitty@08 於 2009-1-23 01:45 PM 發表

傻婆,回来你家里帮你扫家,要过年了 想念你哦~傻婆
儍婆我都要大掃除.....連大牛星期六都要去大洗呀.....因為星期天家人一早就到嘞.....所以我都冇時間上網了......
原帖由 kitty@08 於 2009-1-23 01:53 PM 發表

傻婆,你去忙吧!明天找你。。
都冇事忙.......我在吹水區同JNC講緊馬來西亞係咪有巫術呀
原帖由 kitty@08 於 2009-1-23 02:12 PM 發表

等下咬咬 lien 死你就知道,他那天和我讲了!!
講セ呀...........講粗口
原帖由 kitty@08 於 2009-1-23 02:40 PM 發表

没有呀!那里有。。RR 说的。。看好来点啦!傻婆!意思是说~酷住你的neck 这个说法!
佢咪試下LOOO.....
原帖由 kitty@08 於 2009-1-23 03:23 PM 發表

我都想知道他会不会

傻婆,有个送钱的帖为什么没有和我讲
很快額滿了...ONLY...10
JNC....你都新年快樂多D利是
原帖由 ddyy560 於 2009-1-24 08:44 PM 發表
我 挺喜欢的~~~
你喜歡セ嘢呀.........................
YANYAN&KITTY.....
你哋嚟咗呀....新年快樂呀....我諗你哋都好忙啦
因為我屋企人嚟咗.....我都忙到死呀....大牛就好緊張
因為多人陪佢玩 但好彩.....佢都會理我....
如果唔係.....我就傷心死呀:onion02: :onion02: :onion02:
原帖由 rrliew 於 2009-1-27 12:05 PM 發表

honey你看不到咬咬:021:我也有在:021::021:
咬咬......你有冇掛掛我先.....
原帖由 happy小鬼 於 2009-1-27 08:52 PM 發表
你们的狗全部很可爱~~
我的狗之前给人偷了~~
找不回了~~
现在也没有再养了~~
係セ嘢狗狗嚟架......迷你狗仔.....有冇相呀
原帖由 rrliew 於 2009-1-28 12:38 AM 發表

你都无心肝看不到我
你夠冇啦.........