返回列表 回復 發帖

海洋公園哈佬喂啦

,  描述: 門票$498至尊飛~~好貴~~所以冇買~~呵呵
今日去完海洋公園哈佬喂,人多到不得了,我地由5:30玩到12:00先走,行到腳都軟,好攰

厲鬼村:好多人都話好嚇人,所以第一時間已經去排呢間鬼屋玩先,可能自細係屋村長大....十分有親切感...入面有屋村地下的商店...又有公園仔....最好玩的是有好多條路可以選擇....
不過入面黎黎去去都係D差唔多嘅野,有豬肉佬,痳將等等,唔好抱期望太大就OK架啦

鬼娃:都ok恐怖~~我係驚個d娃娃工仔 ... 個樣真係好恐怖...

變種:聽人講唔好玩冇玩到

廣昌隆:入去鬼屋聽吓故事....,一開始d燈會眨下眨下,跟住個工作人員就話個燈壞壞地,跟住走左出去,黑蚊蚊熄晒燈個氣氛好驚,中途會有d水標出黎,有隻鬼係度行行吓,但由於息曬燈,你係睇佢唔到,之後就咩野都冇,快就出返黎,好似流流地..

(佢就係啊廣同佢老婆啦)

兵馬俑:無去-.-

迷幻空間:雖說閃到暈,但係佢個係入面咁多間鬼屋最正戈個!!!因為d鬼會同area同樣顏色~你根本唔知有人係度扮鬼~!!

大豪「嚇」:唔太好玩,本身以為會幾好玩,點知黎黎去去都係差唔多好似之前個d鬼屋敢嚇你,無d新意

戲棚:呢間鬼屋係8間入面燈光最光猛的鬼屋,不過亦係最恐怖的中式鬼屋....真係睇見心都寒...

戲棚驚夢~~我見到都已經好驚...好係鬼節~~係死睇咁果D咁

整體黎講恐唔太恐佈,仲玩埋d機動遊戲,夜晚玩好好feel

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
原帖由 mickeybblim 於 2008-10-27 04:03 AM 發表
bbb...谢谢分享啊
行到腳都軟,好攰好攰好攰吖

所以我要瞓啦
晚安啦
原帖由 DOBI 於 2008-10-27 05:07 AM 發表
有冇搞錯呀....比咗錢入去咁多嘢都唔玩......咁嘥架.....不過以經好過我哋lee到先吖.....止係揾D鬼妹鬼仔扮下鬼周圍走......咁都收你$30CA啦.......你算平得多....好玩好多多多多多嘞.......  ...
哈哈~~我活水平都唔同~~~你食一餐普通野的$$$$, 係香港可以食得好豪架啦
原帖由 Geai 於 2008-10-27 06:20 AM 發表
where is ur pic ??
我負責影相~~~哈哈~~~

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
原帖由 qqbubu 於 2008-10-27 05:59 AM 發表
看上去我也想玩哦!
一齊黎玩吖
hihi wongjj
long long time no see lu
原帖由 turnis 於 2008-10-27 06:57 AM 發表
成个村有没有"鬼妹鬼仔"呀,
Happy HALLOWEEN
有吖~~~好鬼多添吖

原帖由 blueocean 於 2008-10-27 07:02 AM 發表
looks very fun ar
but...where's JJ...want to see her pic
JJ HERE

原帖由 manyiu 於 2008-10-27 07:06 AM 發表
多謝 bbb d update 相片, The last time I went there was 10 years ago! 果時都好好玩, 好正嫁啦! 估唔到而家改進左咁多! 真係唔錯呀! 468096
10年前~~~
原帖由 Geai 於 2008-10-27 04:38 PM 發表
whcih 1 is you
no one
引用:
原帖由 manyiu 於 2008-10-27 09:43 AM 發表

你俾哂你D身家佢咪得囉! 468162
原帖由 rockyguo 於 2008-10-27 09:49 AM 發表

good idea
support
原帖由 rockyguo 於 2008-10-27 04:59 PM 發表
  我未玩过鬼屋。。。好像玩....
一大班人好好玩~~~

咁多血手印你驚唔驚~~~

俾張飛你入去玩吖~~

不.過...可...能...有...入...冇.....出...
原帖由 manyiu 於 2008-10-27 05:14 PM 發表

果時都移左民啦, 返香港都不忘去 Ocean Park 玩呀!
咁你宜家住係邊吖
你以前會係住係..........