返回列表 回復 發帖
chuu, jc9, 雲雲, 水水, 我黎探你地!
原帖由 jclai 於 2008-12-31 08:25 AM 發表
今天冷吗。。
今天好D啦,回暖番, 有 零下 大約 3-4 度, jc9 好有心呀!
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
風風, 雲雲, nicnic and 爺爺, 新年快樂, 新春進步, 步步高昇, 2009 賺大錢!

原帖由 miaomiao88 於 2009-1-1 12:27 PM 發表
miaomiao减肥没得吃...
你唔係好肥呀! 點解要減j? 食完先減啦!
幫手 push push!
原帖由 miaomiao88 於 2009-1-12 09:37 AM 發表
鬼叫我老公那么烂赌...
風嫂, 俾你烂赌老公激親呀? 罰佢洗廁所, 煮飯, 洗衫...etc 啦!
祝各位 新年快樂, 身體健康! 世界和平!

原帖由 miaomiao88 於 2009-1-27 02:34 PM 發表
哈哈哈,酱你要pm我老公和他讲了...
風嫂, 恭喜發財! 利是豆來! (利是 放滿開心 就得啦) 哈!

[quote]原帖由 miaomiao88 於 2009-1-27 05:24 PM 發表

都系manyiu够意思....

manyiu你果度重冻吾冻吖?!
風嫂,我度好凍呀!而家 -7度,明天落雪,死啦,我要去 have my hair cut 添呀!

原帖由 miaomiao88 於 2009-1-27 05:56 PM 發表

我呢度热死啦...

记得剪过靓靓头bor...
哈哈,愛靚係我地天性嘛!
原帖由 bra少 於 2009-1-27 05:55 PM 發表
恭喜恭喜!
            祝你地牛年牛牛屎屎!
                              春风得意!
                                         猫见到你地都叫喵喵!
bar少, 恭喜發財,祝你  財源廣進, 心想事成!

原帖由 h2o 於 2009-1-27 06:07 PM 發表

愛靚唔愛命...
水水, Happy New Year! I won't die from hair cut ma!
原帖由 toyo88 於 2009-1-27 08:05 PM 發表

做咩同人讲.....
toyo, 我知到你玩誤導! 哈!
原帖由 chfong2 於 2009-1-28 05:37 AM 發表
返来睇睇D祝贺。
風哥, 睇完D祝贺, 有乜新攪作呀? 我同風嫂講左, 淨係要 幸福 & 開心 做禮物就足夠啦!

恭喜發財, 賭運亨通!

原帖由 chfong2 於 2009-1-31 02:05 AM 發表
我Choi, 我样个你啊。我明天一定赢K。
哈!哈!哈!哈! 你好迷信呀!