返回列表 回復 發帖
原帖由 jclai 於 2008-10-31 12:58 PM 發表

那没什么问题。。。
梗係没什么问题, 不過好心痛, 冇左件衫呀!
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
原帖由 rrliew 於 2008-10-31 12:58 PM 發表
manyiu 我训啦,,
rr, 你而家訓覺? 咁早? 成晚做乜? MSN?
原帖由 wongjj 於 2008-10-31 01:03 PM 發表

NO..... Someone just kill himself few days ago there.....i dun want to go......
係喎! 3 樓跳落黎都死得! 好恐怖呀!
原帖由 wongjj 於 2008-10-31 01:04 PM 發表

用力打心咁痛473411
JJ, 好傳神呀! 就係咁囉!
原帖由 dicksonkhan 於 2008-10-31 01:08 PM 發表
去啦!不怕的,不要那么迷信啦!
有心理壓力呀嘛! 我而家連 灰狗巴士 都唔敢坐呀!
原帖由 jclai 於 2008-10-31 01:07 PM 發表

我post给你。。
jclai 我都要!
原帖由 ckhooi74 於 2008-10-31 01:13 PM 發表
第188帖我私人赞助tvb$188888。。。
輝哥終於出現啦!
原帖由 DOBI 於 2008-10-31 01:15 PM 發表

dickdick比禮物呀..............   
DOBI, 你好嘛! 呢度好熱鬧呀! 
原帖由 dicksonkhan 於 2008-10-31 01:17 PM 發表
是啊!那天才派钱!今天就要拿回来咯!
唔好咁衰啦!哈!
原帖由 潘.朵拉 於 2008-10-31 01:21 PM 發表

这里有好多好吃的哦!我也要!顺便抢金楼!
請你食先啦,食餘我先俾小朋友! 

原帖由 蓝云 於 2008-10-31 01:36 PM 發表

我都要啊。。。。
藍雲,唔洗擔心,見者有份!
原帖由 bmoon1977 於 2008-10-31 03:51 PM 發表
咦... 有新野玩吗...?
玩完, 食完, 走哂! 我而家番黎做清潔呀!
原帖由 bmoon1977 於 2008-10-31 03:57 PM 發表
manyiu...他们走完啦...? 你为什么还没睡...?
未呀! 上黎行一行, 去睇一會電視就訓覺啦! 你部車修理費貴唔貴呀?
原帖由 CC517 於 2008-10-31 03:59 PM 發表

玩到今晚12:00, 請看第一版
哈哈, 我度 1am, 咁即係我玩完啦!
原帖由 qqbubu 於 2008-10-31 01:10 PM 發表

点解哦!manyiu?
2日前, 有個男人係 Aberdeen Centre 3 樓跳落黎自殺死左!

"2008年10月27日 星期一
[要聞] 華裔漢時代坊跳樓死
    【明報專訊】列治文時代坊商場昨日中午發生華裔男子跳樓自殺喪生的驚悚案件,目擊者稱一名30多歲華裔男子從3樓美食廣場附近,越過玻璃護欄縱身跳下,墜落至1樓噴水池旁萬聖節布置旁。救護車趕至進行搶救,但墜樓男子終告不治。"