返回列表 回復 發帖
嘩! 呢班男仔.....要重新估計!
原帖由 DOBI 於 2008-11-7 04:28 PM 發表

乜你唔係一早知嘅咩......佢哋係狼嚟架...... 咩色就唔知嘞
而家知到他們係 七色男狼! 哈!  
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
原帖由 DOBI 於 2008-11-7 04:33 PM 發表

嘩.....個名好好聽喎........   
數數夠唔夠7 個先! 佢地個躲勁呢!
嘩! 成 13個靚仔..........哈! D顏色唔夠分喎! 哈!
原帖由 Geai 於 2008-11-7 04:38 PM 發表
I bet more than 7 la
G 哥哥, first come, first choose (顏色)!  紅, 橙, 黃, 綠, 青, 藍, 紫
G 哥哥, 而家 14 個啦!
原帖由 cyoong019 於 2008-11-7 04:42 PM 發表
halo...^o^
Hi, cyoong 你好!
原帖由 Geai 於 2008-11-7 04:49 PM 發表

how come no black & white ka  
咁你 + 番上去啦! 都係唔夠分! 太多靚仔聞風2至啦!
原帖由 zionzion 於 2008-11-7 04:49 PM 發表
征婚?wow...nothing to say
你可以留下你的 資料 等征婚果個靚女回復你嘛!
原帖由 h2o 於 2008-11-7 08:15 PM 發表

我揀藍色
哈哈, 真係忠心!
原帖由 rrliew 於 2008-11-8 10:08 AM 發表

真唔真啊
rrliew..  malaysia 人
唔足夠呀! 出生年,月,日/ 身高/社會地位/ 年薪/ 健康狀況/ 家庭狀況/ 靚唔靚仔係最重要!
原帖由 YZF701 於 2008-11-8 10:49 AM 發表
貼張相來看過先好哦
你都唔放出黎!
原帖由 贱狼人 於 2008-11-8 04:48 PM 發表
靓女,你好,我叫贱狼人

全都来这里,but没人叫我来
+ 埋你 15 色 x 啦!
原帖由 贱狼人 於 2008-11-8 04:57 PM 發表
做二奶也不错
你係排第 15 奶咋!   
原帖由 贱狼人 於 2008-11-8 05:03 PM 發表

什么是15奶
你睇番去前面啦! 最好 from the first page, you will understand what happen!