返回列表 回復 發帖
旺財乖唔乖?
左看看, 右看看, 看來看去看不清~~暈!
原帖由 CC517 於 2008-11-22 02:39 PM 發表
去喝喜宴.
OH MY GOD....旺財
原帖由 mickeybblim 於 2008-11-22 03:49 PM 發表
只猫,去咗边啊
mickey...旺財識得站住起來....還有對藍色眼睛
原帖由 CC517 於 2008-11-22 04:11 PM 發表

靚仔嗎.
我今晚會發惡夢
旺財要唔要去麥噹噹搞個"壽貓生日會"呀~
原帖由 mickeybblim 於 2008-12-2 04:40 PM 發表

你地有乜新进展啊 PM讲给我知道.... 欢迎
大公雞有了......怪婆婆fatty啦
原帖由 ffeel 於 2008-12-2 05:08 PM 發表

講大話 ^^~~做咩講篤穿我地~  

返工la........ 錫錫~~
au revoir a demain
原帖由 CC517 於 2008-12-2 07:22 PM 發表

去KFC食家鄉雞  
再去蛇王二食貓麵
來探探mickey~~
吹水旺財系邊呀~
原帖由 dicksonkhan 於 2008-12-3 02:57 PM 發表
yamyam那么空闲啊????
閑人一個當然好多空閑時間啦
原帖由 mickeybblim 於 2008-12-3 02:57 PM 發表

你去HK..几时返啊..

HK时间11号可以上网啊...
鸭仔大整古..叫我帮他计post
鴨仔又玩分身家~~這次不再return back to him....嘻嘻
10-11號朋友計畫去澳門玩兩天..如有時間一定上網同隻鴨仔講聲生日快樂
原帖由 dicksonkhan 於 2008-12-3 03:02 PM 發表
不用读书或上班的吗?
dickson, 你問過我N次啦...知你總記住mickey的說話 ~~冇將我D擺上心
再同你講一次, 我做PART TIME....手停口就要停, 好慘
原帖由 CC517 於 2008-12-3 03:05 PM 發表

要跳小雞舞給我看嗎.
要看小雞雞跳舞??

旺財..................you are so naughty naughty....
恭喜mickey~~