返回列表 回復 發帖
原帖由 mickeybblim 於 2008-10-30 03:38 PM 發表

就是灿烂的ffeel     (公鸡灿 )
超可愛的法國麵包妖
eel===>粵音 妖
左看看, 右看看, 看來看去看不清~~暈!
原帖由 akudan 於 2008-10-30 03:43 PM 發表

吓到你头像只鸡啊?
no, 鬼王節快到, 比你更奇特還有呢
原帖由 CC517 於 2008-10-30 04:25 PM 發表

壞蛋用來踩的啊, 儍雞.
no, 壞蛋撈貓麵....給你食
mickey....
24小時全天候為你服務
旺財快D起身接班
來探探mickey
旺財有好多$$$$$$$$$$喎
原帖由 CC517 於 2008-11-7 03:55 PM 發表

你還比我多.
2699176 + 20000002 = 22699178
旺財識唔識計數??
原帖由 mickeybblim 於 2008-11-7 04:02 PM 發表
只猫...
超低能
原帖由 mickeybblim 於 2008-11-7 04:07 PM 發表

yamyam...只猫好过大公鸡啊
富貴招財貓
原帖由 mickeybblim 於 2008-11-7 04:13 PM 發表

人见人爱吗..
乖時都OK....
來看看mickey
旺財.....你有福了
haven't seen mickey for a while.....miss her sooooooooooo much
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-11-12 04:07 PM 發表
yam yam~~~好耐無見啦!
hi...iwry
are you in HK now?