返回列表 回復 發帖
原帖由 yiyianki 於 2008-8-14 03:46 PM 發表
他昨晚來主持燒烤會呀....他負責燒東西給我們吃....
噢, 我錯過了BBQ PARTY~
左看看, 右看看, 看來看去看不清~~暈!
原帖由 yiyianki 於 2008-8-14 03:50 PM 發表
哈哈...我只係記低左....沒有記入腦呀...
小公主好聰明啊~~
原帖由 yiyianki 於 2008-8-14 03:50 PM 發表
咁長...有冇個短d既...??
ayam
原帖由 yiyianki 於 2008-8-14 03:51 PM 發表
未完呀,...今晚都仲有...記得黎參加...
不過d食物等好耐先有架...
仲燶燶的......
oh....看來這位大師傅廚藝認真麻麻~~
原帖由 qqbubu 於 2008-8-14 03:59 PM 發表
你要不要这样说我的坏话。
有乜講乜...嘻嘻
原帖由 qqbubu 於 2008-8-14 04:01 PM 發表
ayam =鸡咯!
喔喔喔~~~~~我要練習唱歌給mickey聽~
原帖由 yiyianki 於 2008-8-14 04:02 PM 發表
不是啦....是昨晚太多人...他一個人燒唔切呀,...卡卡
要僱用燒烤助手嗎??
原帖由 qqbubu 於 2008-8-14 04:00 PM 發表
你想去那里啦!
你才想到那裡去啦!!!?!!??
原帖由 yiyianki 於 2008-8-14 04:03 PM 發表
馬拉話黎架...??
咁我打中文好了...雞雞...
as you like, my princess~~
原帖由 qqbubu 於 2008-8-14 04:03 PM 發表
今晚记得来啊!十二点准时开炉。
am or pm??? please tell me the exact time first...
原帖由 mickeybblim 於 2008-8-14 04:10 PM 發表
我要wings 有没有啊
滷水鴨翼大把....好好味架...要嗎?
原帖由 mickeybblim 於 2008-8-14 04:14 PM 發表
好啊..我喜欢听
one two three four......
真怪誕呀又有趣
你望望公園裡
有四百隻雞雞,咯咯咯!
是何家的不知道
何家公雞何家猜﹗
何家小雞何家猜﹗
何家公雞何家猜﹗
何家母雞咯咯咯﹗
猴子哥哥熊先生
松鼠妹妹牛叔叔
黃狗爸爸羊媽媽
來猜來猜唷!
原帖由 CC517 於 2008-8-14 04:13 PM 發表
要魚蛋加可樂啦, Thanks.
NO, you can't have those kind of junk food!!
小心甩貓毛啊~~
原帖由 yiyianki 於 2008-8-14 04:18 PM 發表
有4百隻雞雞咁多...????
你有份喺入面唱先....???排第幾行....咩位置呀...??
always #1
原帖由 qqbubu 於 2008-8-14 04:18 PM 發表
凌晨十二点啊!
我還在甜夢中啊~~~