返回列表 回復 發帖
原帖由 DOBI 於 2008-11-8 08:56 發表
有冇人教我点整到d  bmp相点轉呀......我想post大牛d  bb相上嚟呀......  
dobi  ,你用 (paint )open u photo
then 你会看到.file..按进去你会看到..save as..按一下,你可以在那边改你的..bmp photo 啦
when is ok,, dobi want kiss rr ok
原帖由 DOBI 於 2008-11-12 05:22 發表

恭喜你......你中了我第一個金樓
TVBOXNOW$50000恭喜
sweet heart我无中窝
原帖由 DOBI 於 2008-11-13 04:12 發表

你多D入嚟咪比你LOOOOO......  
我的computer 未返啊 点黎啊
而家都系借朋友部脑架
原帖由 DOBI 於 2008-11-13 07:43 發表

咁你而加咪上咗嚟LOOOOO........亞丙
咁你幾時先有腦吖............  
未知啊

回應 wongjj 第 175 篇文章

jj 想吓死我啊
原帖由 DOBI 於 2008-11-14 03:59 發表

RR......你踩到金呀...... 第二個金樓係你嘅
  唔止恭喜係.......啖你吖   
甘好啊 dobi kiss kiss

回應 DOBI 第 178 篇文章

你既大牛要.

回應 DOBI 第 180 篇文章

囖番啦
kiss kiss 啦
sleep la ,,see u
又多了很多宠物.

回應 DOBI 第 195 篇文章

小心D啊
原帖由 DOBI 於 2008-11-15 10:38 發表

RR你又踩狗屎呀....... 第三個金金#188.....  
thanks dobi
kiss kiss
dobi r u here now
原帖由 DOBI 於 2008-11-16 03:54 發表

啱啱返.....セ事呀
点解无去揾我.
原帖由 DOBI 於 2008-11-16 12:14 發表

我瞓咗覺  
睡觉 very day u sleep
dobi.我来踩金楼啊