返回列表 回復 發帖
如果妳真的剪阿YUI的髮型.
5 C: t1 N" e+ u/ E+ aos.tvboxnow.com應該都幾好睇唔錯喔.公仔箱論壇1 i; u- `3 o6 s+ C) m4 w$ L9 f
下一次試試看.

原帖由 Ca. 於 2008-5-2 22:47 發表 tvb now,tvbnow,bttvb: C1 v& U& N: I- L% K# b5 t% w

( _# U  L: o* v: Q4 r6 z: [
* U% Z8 a" V) c; W8 y9 p$ D公仔箱論壇就係想剪YUI=.=...
  ~  P5 ?8 N! h; m! w9 K: _想似NAMIDAIRO個LOOK:onion10:
os.tvboxnow.com1 R' V4 M0 D  k! Q1 K; {

2 d8 J& k, H! y. D: T& E3 H公仔箱論壇但呢個髮型同唔剪無大分別喔.
$ @( I( E3 W% Z/ \6 U可能剪短會好好看.

原帖由 Ca. 於 2008-5-2 23:25 發表 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。$ c+ e& u- m! S4 ^% t, q
  ?( J$ k- P/ [0 W  E
我剪短驚會似TB-.-...
/ K& G+ ~! Q9 i+ O公仔箱論壇短了好多喇~~ =]( _. W% y. @* r
其實講來講去都係唔捨得=.=.... :019: :onion03:
0 D2 T) K' b( L5 F* j8 D5 M3 Vos.tvboxnow.com公仔箱論壇9 M# M' Q" t7 _" n& @3 L
不用驚會似TB.
% o7 S7 W, T3 ^2 \tvb now,tvbnow,bttvb好多女仔都剪短髮.可能今年流行.

妳是澳門人?

妳不是要去做啦啦隊嗎

原帖由 Ca. 於 2008-5-3 20:50 發表 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。8 ?/ R  b" Q, c1 U
做完火炬啦啦隊...
% G6 {1 q: a8 w- t0 e  ?& yos.tvboxnow.com我地要呆等3粒鐘囉
* x) y% w+ ?  s. S* e5 dos.tvboxnow.com仲要冇得坐=.=..
+ A2 p: [* ~! J) w) m9 ~公仔箱論壇企3粒鐘...tvb now,tvbnow,bttvb3 Q. d4 j8 T, q, J! M
竟然係一個老先生傳火炬=.=..
8 p9 a1 D3 x7 w- z2 E% ]* i$ hos.tvboxnow.com不過我地睇到聖火燃 ,,都幾開心
- }4 N0 Q2 O0 C* l# OTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。os.tvboxnow.com$ [9 f7 ^( p5 Y+ P+ P& L
不是火炬手.做啦啦隊都好光榮喔.

火炬啦啦隊.

妳個頭像無左:019:
$ V; t- C  \/ N& Htvb now,tvbnow,bttvb搵妳唔到

是不是她喔. . .^^6 d3 `4 w, z. _! O# w

, Y9 L+ Y9 C) k' dTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。[ 本帖最後由 woodstock1221 於 2008-5-9 12:22 AM 編輯 ]
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

原帖由 Gabriel_Lum 於 2008-5-9 00:13 發表
: v' N# D% a9 S2 T7 j公仔箱論壇
  d3 Q  F. X+ Q& Z7 N5 N" Kos.tvboxnow.com麽叫公升眼淚頭...卑张相来看...:onion05: :onion05:
$ i" P% G* ~- N* M4 A
. z" h( L6 x7 s* c: y; a公仔箱論壇應該她是說這個

原帖由 Ca. 於 2008-5-9 14:05 發表 . h5 I- m' F3 s! N3 F+ H  `
就係想剪呢個TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。; `6 l; j1 I( y+ y) ^& z
唔知靚唔靚....:onion03:
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。# w9 }' e0 F/ l/ A+ [

8 r3 z, x; F4 u  y' H3 N. l沒有問題給妳信心