返回列表 回復 發帖

回復 #756 howgeemun 的帖子

請多多指教
玩水??咁夜仲有水玩嫁咩??

好野好野,估你唔到添- -"
但係你真係好勁啵,洗野可以洗到成身濕曬

回復 #760 cammy8080 的帖子

HIHI
我好耐冇見過你LU:019:

回復 #762 cammy8080 的帖子

我要食通粉
我一時時唔定嫁通常2~3點掛

回復 #763 howgeemun 的帖子

食野唔做野,做野打爛野
嗯,蠢仔可教呀
通常冇咩人會認自己係一個飯桶嫁,哈哈哈
其實飯桶好有用嫁

回復 #767 howgeemun 的帖子

你錯啦,其實飯桶係一個無私為人服務既高尚伙伴
係啵,你個簽名圖個女仔好得人驚呀
原帖由 cammy8080 於 2008-5-15 03:27 AM 發表

無通粉,淨係得生麵,咁食唔食吖??

依家3:30嘞~!仲未:sleeps:,明天唔駛上堂?
好,殺你
不過我要+隻蛋嫁

我聽日返10點呀.....正:014:
係啵,你同我有幾多個鍾頭時差呀??
原帖由 howgeemun 於 2008-5-15 03:35 AM 發表

一個無私為人服務既高尚伙伴....  講得好吖....

我個簽名個女仔 ??? 系 original adidas 既設計黎駕... 唔關我事.....

我系 edit 左D野咋.... ...
真係越睇越得人驚- -"
回解ADIDAS會設計佢出黎- -
原帖由 howgeemun 於 2008-5-15 03:38 AM 發表

同某人一樣... 要加蛋先肯食面....
隻蛋係個面既靈魂黎嫁
冇左佢,個面就好似行C走肉咁
你見個面咁,都食得唔開心啦
呀某人先生真係識食:onion31:
原帖由 howgeemun 於 2008-5-15 03:47 AM 發表

真系服左你地呢D "蛋人" 吖....
講得甘有道理...唔比你地食蛋都覺得好似好對你地唔住甘...

某人先生...距梗系悉食喇...-_-"  距E+仲訓緊... ...
蛋人......
你唔比蛋我地食,唔係對唔住我地,而係對唔住碗面呀:024:
嗯,識+蛋既人真係一個高貴而有品味識飲識食既聰明人
係啵,你果度係唔係日頭黎嫁??

回復 #782 Geai 的帖子

我估佢係生麵

回復 #784 Geai 的帖子

應該唔會挨公仔面咁慘掛- -

回復 #786 Geai 的帖子

你係自己煮定出街食呀??
原帖由 cammy8080 於 2008-5-15 04:47 AM 發表
食生麵,加雲吞加菜
+雲吞咁識嘆,點解我果碗冇嫁:024:
大細超呀

回復 #794 Geai 的帖子

真係咁慘......
唔好咁傷心啦