返回列表 回復 發帖
歡迎你ar~~

喂喂~~你去看看page 1吖~~有D我哋家族成員的合照~~

不如我哋影番張吖
你先去虛擬形象"汁"個樣先啦~~100元左右夠你"汁"架啦~~

http://www.tvbnow.com/plugin.php ... module=virtualimage
hello~~仲有冇其他人在ar~~~
queena....你攪掂未呀?!!
嘩~~好清爽呀~~

不錯不錯~~

那我們來影合照吧~~~
原帖由 queenalau 於 30/7/2008 06:44 發表
好呀  
破军骇客 - JJ & Queena

第一次去海邊睇雪

原帖由 hendytiu 於 30/7/2008 14:31 發表

欢迎您加入我们破军骇客组织!!
我都好開心queena的加入....因為你哋返學或睡覺時有人陪我吹水~~~
原帖由 CC517 於 30/7/2008 15:08 發表

我也來了.
嘩! 你今日的造形好得啊~~
原帖由 edwin10 於 30/7/2008 15:28 發表

faster go to there get money 2.8888m lie
弊! 我錯過了什麼好野!!!!!

我剛從股票行場打咗幾個鐘頭仗.....又做咗市場指標....買咗大堆全場跌得最大獲嗰隻股....
原帖由 edwin10 於 30/7/2008 15:06 發表

wongjj 2008-7-30 03:05 PMTVB 25000 元積分轉出

well done wongjj,help us to recruit new member...我赏你25000tvb...
Yeah~ well received, thanks~~
我會繼續努力!!
原帖由 how2109 於 31/7/2008 01:31 發表
我也要睡了。。。拜拜。。。。
你們好好休息吧~~又到我去動的時候~~
冇野做入黎走走

有冇人呀?!
原帖由 maui 於 31/7/2008 10:56 發表
hello....靓女早晨
你好啊~~   歡迎...請坐吖!
原帖由 maui 於 31/7/2008 11:10 發表
why early morning all ppl still 潜水 ar..???
d人一係返學, 一係返工...一係好似我咁去玩虛擬股市ar~~~
入黎走走