返回列表 回復 發帖
Hey~ 請問....我剛升做"浪人"....點至可以再升1級???
原帖由 edwin10 於 28/7/2008 15:49 發表

hihi...我放学咯!!!多点回帖,多点post主题。。。
軍師~~~~好似昨天人人都話你病咗....好翻未呀?

咁請問有冇實際數字....e.g. 1000回帖就有得升呢??
原帖由 edwin10 於 28/7/2008 16:03 發表

好很多了。。谢谢你的关心。。。有啊!!!200见习忍者,400積分=初级忍者,800積分=中级忍者,1500積分=上级忍者,3000積分=星级忍者

1000的话+110你现在的積分==可以中级忍者。。。

every one reply can get 1 積分 n 1 tvb. ...
好詳盡ar~~~ 謝謝~~
我找到目標了
原帖由 CC517 於 28/7/2008 16:12 發表

多勞多得, 就得.
我自從入咗家族開始努力呢!...因為發覺自己太少$$$....
各位努力呀!我要睡了~~v. sleepy lei~~
原帖由 how2109 於 28/7/2008 16:31 發表

对不起哦。。。之前我所post的薪资帖子已被三位股东的反对,所以我已经close了我想今晚幕后黑手会在post回的。。。
我可能会被降职呢。。。 ...
首領~~是否那個 "在綫時間"x 5?!......冇所謂啦~ x 5已經好多架la~~
原帖由 edwin10 於 28/7/2008 16:30 發表

那你要做什麽呀!!!星级吗???。。。等下出粮就多钱了。。。帮你算了,没意外的话应该会超过50k吧!!!那你就变十万富翁咯!!!哈哈
冇錯!!我現在的目標是星級 (好想有D星星Under自己個名~~)
....至於十万富翁....好彩之前我朋友比咗5万元我 :)
不過我以後會靠自己努力!!!
原帖由 Cruies 於 28/7/2008 22:26 發表
new member le......
come to report n 吹水
你好啊~~
原帖由 hendytiu 於 29/7/2008 02:15 發表

嗨!!你来了啊!!刚起身啊??
老大~~

係呀~ 剛起身 ...又check緊 "虛擬股市"~~~
my god.....我又買乜跌乜tim......
....20分鐘唔見"五皮野"...
原帖由 hendytiu 於 29/7/2008 02:24 發表

什么是五皮野??
即50,000呢~~

不過我去一去廁所返黎又升翻~~

人生大起大跌呢!!!
原帖由 how2109 於 29/7/2008 02:44 發表

嘿。。。我也想聊。。。行吗???
首領! 歡迎歡迎~~

請坐
法國升到癡咗~~我都開心到癡咗
oh!!各位~~我出去食個Lunch先