返回列表 回復 發帖

回應 huey23 第 6861 篇文章

仲恶人先告状! ni +n = 您
原帖由 roy3067 於 2008-9-20 01:03 AM 發表
當然提要求要合理啦
咁E+我講規則,你睇下有冇問題
1我地首先各寫一篇作為總結,寫完用PM SEND比馬嬲仔,由佢收齊後同時係E度貼出
2係TVB積分獵人區出10M/人請評判,先到先得,唔可以私自影響評判,當然各出50M,放心,我會盡力問人借嫁啦(呀 ...
好似夸张佐少少! 无所谓, 话佐你话事, 就你话事, 钱我出晒都唔紧要!
原帖由 huey23 於 2008-9-20 01:05 AM 發表
小的知错了~~您原谅我吧
知错能改, 好孩子!
原帖由 roy3067 於 2008-9-20 01:09 AM 發表
因為唔公平
点解唔公平?
原帖由 roy3067 於 2008-9-20 01:14 AM 發表
E加先知原來錢真係有用
咁我地先寫總結,之後再傾幾時搵評判好嗎?
讲佐你话事就得啦, 咁长气, 你惊我反口咩? 有证有据怕咩喔!
原帖由 roy3067 於 2008-9-20 01:18 AM 發表
我知佢地已經有主觀意見,對你唔公平
唔夠客觀
你唔俾有钱收做评判, 佢地又变佐客观架?
原帖由 roy3067 於 2008-9-20 01:35 AM 發表
我寫完SEND左啦,但馬嬲好似走左
我都写完SEND佐啦!

回應 roy3067 第 6972 篇文章

点啊? 好似只得4个人投一人两票, 其他人唔知係咪睇到 佐?

回應 roy3067 第 6974 篇文章

咁又要麻烦你喇!

回應 manyiu 第 6976 篇文章

哈哈, 无所谓啦! 唔知好过知!

回應 roy3067 第 6978 篇文章

唔关事既, 知少D, 少一样野烦吖嘛!

回應 huey23 第 7015 篇文章

你玩什么球啊?

回應 huey23 第 7018 篇文章

发夜光的啊?

回應 huey23 第 7025 篇文章

他老婆只会leuk水! 

回應 huey23 第 7028 篇文章

看啦! 我不是乱讲的啊!