返回列表 回復 發帖
原帖由 cammy8080 於 2008-6-8 05:14 PM 發表
cck大細超
我无!

回復 #3894 huey23 的帖子

:019: 咁我:onion05: 啦!
原帖由 cammy8080 於 2008-6-8 05:30 PM 發表
下..............你又走
个无聊人有再骚扰你吗?

回復 #3903 cammy8080 的帖子

:onion03: D无聊人无事生非, 揾你黎搞下都咁过瘾!

回復 #3905 cammy8080 的帖子

你阿爸用心良苦啊!  游水都几好架!
原帖由 kakaka1668888 於 2008-6-8 06:53 PM 發表

有无見个cck呀:019:
揾我咩事啊? 老友!

回復 #3935 cammy8080 的帖子

我有正经事做啊!

回復 #3939 roy3067 的帖子

:019: 我无闪啊, 我有监场架, 但係无发言啫! 唔係我点知咁多野喔!
原帖由 cammy8080 於 2008-6-8 07:04 PM 發表
又係兄弟幫嘅嘢?
唔止兄弟幫嘅嘢, 仲有其他棘手嘅嘢啊!

回復 #3950 roy3067 的帖子

:onion31: 好啦, 你唔欢迎我, 我以后都唔会出现啦!
原帖由 kakaka1668888 於 2008-6-8 07:12 PM 發表

老友買波果度賠5本賠家你argentina4比1賠左未
对唔住, 我无能为力! 但係已经通知admin处理! 我正头痛着呢D唔关我事的问题! 希望你体谅, 明白, 稍等!
原帖由 huey23 於 2008-6-8 07:12 PM 發表
你不要每次都讲
不好听的话我以后也不会再讲了! 对不起!

回復 #3974 roy3067 的帖子

你估我好想理架? 有问题就一定要人去解决, 问题唔解决就越积越多, 越复杂! :019:
原帖由 kakaka1668888 於 2008-6-8 07:40 PM 發表

有咩事共煩
放心, 我无事!
原帖由 roy3067 於 2008-6-8 07:42 PM 發表
你冇聽過不在其位,不謀其政咩
如果唔關事再+把嘴,唔係一樣會越攪越複雜咩
我并无多事插手, 只係帮忙加速处理问题!