返回列表 回復 發帖
原帖由 lux1261 於 2008-2-4 07:18 PM 發表

我好想同你傾!不過我要沖涼.洗頭出街!:onion03:
亞妹你佳人有約就快d去啦~~唔駛理我, 我好識做的........
一秒鐘可以刺穿一個心, 一輩子才能彌補一棵心
原帖由 lux1261 於 2008-2-4 07:19 PM 發表

想開cafe  但係好貴租!
cafe~~係一門几好的生意
地價越來越高,乜野都貴....:onion14:
原帖由 felixng2007 於 2008-2-4 07:20 PM 發表

你飲多d 週唔胃抽筋傢啦
抽多几次抽到個胃唔駛要就真~~~

我早上都係飲清水好~~~~:onion14:
原帖由 lux1261 於 2008-2-4 07:26 PM 發表

返工吁...........
約定你地夜D去火焰幫會議室見!:onion14:
唔好意思,誤會咗你.....

我聽日唔得閒~~家庭日~~夾到時間就上嚟搵你~~:onion14:
原帖由 felixng2007 於 2008-2-4 07:27 PM 發表

佢果道細 但是好多銀行 你駕駛一入城市 唔係太久就有中國銀行啦
你講到好似好熟咁,你住附近架???
原帖由 lux1261 於 2008-2-4 07:27 PM 發表

緊係唔係啦!:024:
886  返工
亞妹~bye bye~~
原帖由 felixng2007 於 2008-2-4 07:33 PM 發表

我去過3次 但是我真係感覺果道一日行得晒
去得3次就記得晒,你記性咁好~~~:onion14:

你對上果次几時去呀~~依家國家開發得好快,可能地方又大咗~~
我去訓啦~~:sleeps:
今日都好累~~~bye bye~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
good morning morning~~
喵喵~~~新年新起~!!!:onion05:
原帖由 wwinglin 於 2008-2-9 02:32 AM 發表

祝你事事如意, 美麗健康
我都祝喵喵身體健康,早日同喵仔拉埋天窗~~~
原帖由 kingworld 於 2008-2-9 02:32 AM 發表

又多个靓女
恭喜發財,利是快來~~~
原帖由 kingworld 於 2008-2-9 02:38 AM 發表

你黎我屋企 啦 如果你黎我成副身家俾晒你
喵喵~~唔好去呀!!去佢垤企,小心佢溶咗你~~
原帖由 kingworld 於 2008-2-9 02:40 AM 發表

靓女叫到 无问题
真的...

咁快手d啦~~
原帖由 kingworld 於 2008-2-9 02:40 AM 發表

靓女叫到 无问题
收到啦~~~多謝細王哥~~~:014:
原帖由 wwinglin 於 2008-2-9 02:44 AM 發表

我知呀~~ 我擔心佢d身家唔夠比
咁又係~~喵喵d身家好似多過佢~~~