返回列表 回復 發帖
原帖由 wwinglin 於 2008-2-2 07:02 PM 發表

而家知都未遲~~我要離開一粒鍾稍後見
拜拜~~喵喵
你返嚟果時,我應該去咗訓~~
一秒鐘可以刺穿一個心, 一輩子才能彌補一棵心
原帖由 wk.hoo 於 2008-2-2 07:07 PM 發表

哈。。哈。。你唔知我识闪架。。。。
小心d~~病人速度會減低,小心閃唔到~~~:onion14:
原帖由 Gabriel_Lum 於 2008-2-2 07:07 PM 發表

甘算了:019: :019: ...我都是隐姓埋名好啦
係唔係掛~~~勾起人家個好奇心就唔講.....:019:
原帖由 Gabriel_Lum 於 2008-2-2 07:07 PM 發表

甘算了:019: :019: ...我都是隐姓埋名好啦
我去訓啦€~~bye
下次要話我知你個花名~~~!!!
喵喵~~~各位早安~~
點解依度冇人理我........
原帖由 lux1261 於 2008-2-3 03:18 AM 發表

我理你!:019:
終於有人理我...我仲以為自己變咗透明人
原帖由 woofy 於 2008-2-3 03:18 AM 發表
嘩 。。。 使唔使咁多 posts 呀!
出面好多區都發o個d posts!!
woofy~~你講乜野posts 呀
原帖由 woofy 於 2008-2-3 03:24 AM 發表

彿印o個d 囉!!
出面我冇行開,依度就只見彿印貼~~
佢都真係乜熱心,要頒個熱心奬俾佢~~~:onion14:
原帖由 lux1261 於 2008-2-3 03:25 AM 發表

等我刪左佢!:onion05:
佢貼你刪~~~
小心又出事~~~:onion14:
原帖由 Gabriel_Lum 於 2008-2-3 03:26 AM 發表
甘有没靓女想理我啊
喔~~~你响度
快講你個花名嚟聽~~~
原帖由 lux1261 於 2008-2-3 03:30 AM 發表

響吹水區既貼唔係吹水既....刪得!
haha  我升左職吁!
恭喜晒~~咁就刪佢几貼當慶祝下~~

不過小心佢話你濫用職權~~~
原帖由 Gabriel_Lum 於 2008-2-3 03:30 AM 發表

花名... 我就是....盖世英雄...王力宏...失利失利   
係你自己改俾自己~~~人地應該唔多理你吧~~~  

唔好破壞王力宏在我心中的形象~~
原帖由 lux1261 於 2008-2-3 03:38 AM 發表

即刻收到當事人pm罹!粗ロ!
........都話咗依位老人家脾氣不太好

叫你小心D架啦~~~
原帖由 woofy 於 2008-2-3 03:40 AM 發表

佢係麻煩人呢架! :024:
Woofy~~你話佢,小心你都有事......(粗口pm)